Redactia.ro
Home » Știri » Momentul în care Charles al III-lea s-a enervat. Ce l-a scos din minți pe noul rege? Cuvintele au fost auzite de toți cei prezenți VIDEO

Momentul în care Charles al III-lea s-a enervat. Ce l-a scos din minți pe noul rege? Cuvintele au fost auzite de toți cei prezenți VIDEO

GALERIE FOTO (3)

Regele Charles al III-lea, iritat la cote maxime în timpul ceremoniei de semnare a unui contract în Irlanda de Nord. Iată ce l-a scos din minț pe noul rege!

Momentul în care Charles al III-lea s-a enervat pentru prima dată de când a devenit rege. 

Noul rege se afla în mijlocul ceremoniei de semnare la Hillsborough Castle, reședința familiei regale din Irlanda de Nord, când s-a enervat și și-a pierdut cumpătul.

Monarhul a devenit frustrat după ce cerneala s-a vărsat din stiloul cu peniță și i-a ajuns pe mâini, după ce a semnat greșit o dată pe un document oficial.

Ce l-a scos din minți pe noul rege

Regele Charles a scris în document că era 12 septembrie, în loc de 13 septembrie. Regina consoartă, Camilla, subliniază apoi că regele a semnat un alt document în care scria că era 12 mai devreme în cursul zilei.

Sursa foto: news.com.au

„- Este 12 septembrie?
– 13, domnule.
– Oh, Doamne! Am trecut data greșit mai jos. 13?
– Da, domnule.
– Ai semnat cu 12 mai devreme.
– Of, Doamne, urăsc asta!
– Fii atent, curge peste tot…
– Nu pot să suport asta! Pățesc așa de fiecare dată!”, este conversația regelui Charles la semnarea documentelor.

Îndurerat, Charles a avut un vârtej de angajamente de când mama sa, Regina Elisabeta a II-a a murit joi la vârsta de 96 de ani.

El a petrecut cea mai mare parte a zilei de marți în Irlanda de Nord, după ce a zburat de la Edinburgh marți dimineață.

Regele și regina consoartă Camilla au ajuns la Belfast marți dimineața târziu (ora Regatului Unit) și au fost întâmpinați de Lordul Locotenent de Belfast, Dame Fionnuala Mary Jay-O’Boyle, și de secretarul Irlandei de Nord, Chris Heaton-Harris.

Cuplul regal s-a deplasat apoi la Castelul Hillsborough din County Down, singura reședință a familiei regale din Irlanda de Nord.

Când va avea loc înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii

Regina va fi depusă în stare de veci la Westminster Hall de miercuri la ora 17:00 până luni, 19 septembrie, la ora 6:30, ziua funeraliilor de stat.

Va avea loc o procesiune ceremonială, în cadrul căreia sicriul reginei se va deplasa de la Palatul Buckingham la Palatul Westminster pentru a fi depus în stare de veci. Sicriul ei va fi închis și se va odihni pe o platformă ridicată, numită catafalc, în sală și va fi drapat în Drapelul Regal, cu Orbul și Sceptrul plasate deasupra. Acesta va fi păzit 24 de ore din 24 de o gardă formată din unități ale Gărzii de corp a Suveranului, ale Diviziei de Casație sau ale Yeoman Warders din Turnul Londrei.

Palatul Buckingham nu a confirmat încă ora la care va avea loc priveghiul și ce membri ai familiei regale vor participa la eveniment, deși se crede că acesta va avea loc înainte de deschiderea pentru public, în acea seară, a funeraliilor în care va fi depus răposatul monarh.

Membrii activi ai Familiei Regale vor purta uniformă atunci când vor fi prezenți la cinci evenimente ceremoniale în perioada de doliu a reginei.

Acestea sunt slujba de mulțumire de la Catedrala St Giles din Edinburgh, procesiunea către Westminster Hall și slujba de rugăciune și reflecție, priveghiul de la Westminster Hall și funeraliile de stat de lunea viitoare de la Westminster Abbey și slujba de înmormântare de la Capela St George din Windsor.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: