Redactia.ro
Home » TV » Momentul în care prezentatoarea TVR află că votul juriului din România a fost anulat: „Nu cred așa ceva”

Momentul în care prezentatoarea TVR află că votul juriului din România a fost anulat: „Nu cred așa ceva”

Momentul în care prezentatoarea TVR află că votul juriului din România a fost anulat

Momentul în care prezentatoarea TVR află că votul juriului din România a fost anulat. Eda Marcus, prezentatoarea TVR trebuia să reprezinte România în comunicarea voturilor juriului din România. Vedeta tv a publicat pe Instagram o înregistrare cu momentul în care află, în direct, că votul țării noastre a fost anulat.

Momentul în care prezentatoarea TVR află că votul juriului din România a fost anulat: „Nu cred așa ceva”

Prezentatoarea TVR de la Eurovision a povestit pe Instagram cât de șocată a fost în momentul în care a aflat că votul României a fost anulat la Eurovision. Eda Marcus a publicat pe rețelele de socializare înregistrarea cu momentul în care află că European Broadcasting Union refuză votul României. În momentul în care Eda era pregătită să intre în direct și să anunțe rezultatul juriului din România, prezentatorii de pe scena Eurovision, de la Torină declară că nu se poate lua legătura cu reprezentatorul României.

„Aceasta este o înregistrare în timp real după ce ne-a fost refuzată intrarea în transmisiunea principală Eurovision pe motive tehnice. Înregistrarea aceasta este de fapt dovada că acele motive tehnice nu au existat, au fost doar un pretext. Au sărit pur şi simplu peste noi ca şi cand nu am fi existat”, a explicat Eda Marcus. Nu cred”, a spus Eda Marcus atunci când prezentatorul Mika a anunţat că televiziune din România are probleme tehnice.

Vedetei tv i s-a interzis să intre în transmisiunea oficială

Prezentatoarei nu i s-a permis intrarea în transmisiunea oficială pentru a comunica rezultate. De asemenea, Televiziune publică din România a reacționat după izbucnirea scandalului privind anularea votului juriului României de către organizatorii Eurovision. TVR transmite că regulile au fost schimbate în timpul emisiunii, cerând explicații organizatorilor. Postul de televiziune a transmis că și-a asumat în totalitate angajamentul de participare la Eurovision 2022, achitând taxa de participare.

„Am fost surprinși să constatăm că rezultatul votului juriului României nu a fost preluat în calculul clasamentului final, organizatorii atribuind un alt set de punctaje concurenților din finală, în numele juriului țării noastre. Precizăm că juriul din România a decis să acorde punctaj maxim reprezentanților Moldovei.Într-un mesaj transmis reprezentanților țărilor participante, sâmbătă noaptea, chiar în timpul anunțării rezultatelor votului juriilor naționale pentru finala ESC (în jurul orei 01.00), EBU a comunicat că: 
În mesaj, România nu a fost nominalizată explicit pe lista celor șase țări, nici nu a primit, la îmcheierea celei de-a doua semifinale, cea la care se precizează identificarea unor “modele de vot neregulate”, o comunicare oficială referitor la o suspiciune a organizatorilor privind votul juriului din România„, transmite TVR.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: