Redactia.ro
Home » Monden » Monica Anghel are o nouă ocupație, complet neașteptată. Ce face cântăreața în prezent

Monica Anghel are o nouă ocupație, complet neașteptată. Ce face cântăreața în prezent

GALERIE FOTO (2)

Monica Anghel are o nouă ocupație, pe care vrea să o pună în practică de aici înainte. Iată despre ce e vorba și ce face cântăreața în prezent.

Monica Anghel are o nouă ocupație, complet neașteptată. Ce face cântăreața în prezent

Monica Anghel pare că a găsit elixirul tinereții. După ce a încercat mult timp să dea jos kilogramele în plus, a slăbit considerabil, în cele din urmă, apoi a adoptat un stil vestimentar foarte tineresc, care o prinde de minune.

„Foarte mulți au spus că mi-am tăiat stomacul. Nu, nu mi-am tăiat stomacul pentru că dacă aș fi făcut lucrul acesta, aș fi recunoscut lucrul acesta pentru că știți foarte bine că sunt un om foarte deschis și vorbesc despre tot.

M-am operat pe coloană și mi-a spus domnul doctor Marius Catană, cel care m-a operat, că trebuie să slăbesc. Eu toată viața mea am fost grasă, nu am avut niciun fel de problemă cu aspectul meu fizic, mă plăceam și înainte, doar că din acel moment m-am gândit că trebuie să slăbesc și că sunt nevoită să slăbesc pentru a putea fi sănătoasă, pentru copilul meu, pentru familia mea, pentru prietenii mei, pentru profesia mea, pentru tot”, povestea Monica Anghel la un moment dat, potrivit Spynews.ro.

Iată că Monica Anghel a demonstrat încă o dată că poate și a surprins pe toată lumea din nou. Cântăreața și-a luat atestatul de instructor de fitness.

„Sunt deja instructor de fitness. Am terminat cursul, duminică am avut examenul final. Am obținut nota 10 și la proba scrisă, nota 10 și la proba practică. Deci acum sunt instructor de fitness. Probabil că voi face undeva, la o sală, împreună cu prietenele mele”.

„O să mergem toate să ne plătim abonament și o să le spun eu ce trebuie să facă astfel încât să lucreze corect, să lucreze în siguranță, să nu existe accidentări sau să nu existe repercusiuni pe termen mai lung”, a spus cântăreața la Antena Stars.

La un moment dat, Monica Anghel a publicat o fotografie în care transformarea prin care a trecut poate fi observată cât se poate de limpede. Ea a purtat o rochie neagră, îndrăzneață, cu umerii goi, iar rujul roșu de pe buze a ieșit în evidență. Cât despre coafură, Monica a renunțat de ceva vreme la părul lung în favoarea unei tunsori tip pixie. Și bine a făcut. Noua tunsoare o întinerește și i se potrivește de minune!

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: