Redactia.ro
Home » TV » Monica Anghel are probleme grave de sănătate. Artista a slăbit enorm de mult

Monica Anghel are probleme grave de sănătate. Artista a slăbit enorm de mult

GALERIE FOTO (2) Monica Anghel are probleme grave de sănătate. Artista a slăbit enorm de mult

Supusă unei intervenții chirurgicale foarte complicată, la coloană, în urmă cu doi ani, Monica Anghel dă semne că recuperarea nu a decurs deloc bine. Monica Anghel a fost surprinsă cu chipul transfigurat de durere. Artista a ieșit să se relaxeze alături de soțul ei.În ultimii ani Monica Anghel a fost greu încercată. Aceasta a fost nevoită să facă mai multe schimbări în viața ei din cauza problemelor medicale.

Primul pas a fost să slăbească și a avut o voință de fier. Ea a reușit să topească 30 de kilograme. Totul s-a întâmplat sub supravegherea unui nutriționist. Aceasta a combinat dieta și cu mult sport. Totul a plecat după ce medicul care urma s-o opereze de hernie de disc i-a sugerat că ar trebui să slăbească.

”Făcusem o pareză pe piciorul drept”

”A trebuit să mă operez de urgență pe coloană pentru că făcusem o pareză pe piciorul drept, o pareză de 98%. Aveam niște dureri groaznice. După două zile de antiinflamatoare făcute injectabil, nu se simțea nicio îmbunătățire. Și atunci prietena mea, care este și medicul nostru de familie, pentru că ea mi-a făcut acele injecții, a spus: ‘Eu nu îți mai fac acele injecții, du-te și operează-te! Nu vreau să te distrug!’. Trebuia să mă operez. În acel moment că să scot acele bucățele de disc care ajunseseră la nerv. Doctorul care m-a operat pe coloană mi-a spus că ar fi bine să mai slăbesc puțin, că m-ar ajută. Atunci mi s-a întâmplat ceva la nivel mental și am zis cât trebuie să fac ceva”.

Iată că au trecut doi ani de când a făcut operația, însă lucrurile nu au evoluat tocmai bine. Dovadă stau și imaginile recente obținute de cu Monica Anghel, în care se citește clar pe fața ei că durerile persistă. Totul s-a întâmplat într-o zi în care artista și soțul ei au decis să meargă la un restaurant din cartierul Băneasa, iar în momentul în care au ajuns la destinație cântăreața a coborât din mașină cu chipul plin de grimase.

Monica Anghel a apelat la fostul soț pentru intervenția de injectare cu botox în frunte.

Citește și:Monica Anghel, mesaj înduioșător pentru fiul ei

„Am făcut-o și pe asta! Toată lumea din jurul meu m-a zăpăcit că stau încruntată și copilul mă întreba mereu dacă sunt supărată pe el. Așa că am fost la fostul meu soț și la actuala lui soție, Andrei și Ingrid Carantino, și am făcut și asta. Dar e super natural și încă pot să mă încrunt, dar nu atât de tare. Acum fără glumă, dar am mare încredere în ei. Sunt foarte OK și mega profi. Am prietene pe care le-am trimis la ei și nici nu zici că și-au făcut ceva. Arată mult mai senine”, a explicat Monica Anghel.

Deși au divorțat în urmă cu 13 ani, după 11 ani de mariaj, pentru că amândoiaveau profesii solicitante și nu se mai înțelegeau, Monica Anghel și medicul Andrei Carandino par să fie în prezent foarte buni prieteni.

Citește și:Îl recunoști? Acum 17 ani se fotografia cu Teo Trandafir și nu îl cunoștea nimeni. S-A SCHIMBAT TOTAL! Acum e ditamai VEDETA!!!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: