Redactia.ro
Home » Monden » Monica Anghel întinerește pe zi ce trece! Imaginea care i-a lăsat muți de uimire pe fanii artistei

Monica Anghel întinerește pe zi ce trece! Imaginea care i-a lăsat muți de uimire pe fanii artistei

GALERIE FOTO (2) monica anghel

Monica Anghel, în vârstă de 51 de ani, pare că a găsit elixirul tinereții. Artista a slăbit considerabil, și-a schimbat complet hainele din garderobă și are un stil vestimentar tineresc. În plus, fericirea i se poate citi cu lejeritate pe chip. Iată ce are de spus celor care o critică pentru modul în care a slăbit și o acuză de faptul că ar fi trecut printr-o operație de micșorare a stomacului.

Monica Anghel a slăbit drastic în ultima perioadă

Monica Anghel s-a luptat ani buni cu kilogramele în plus, însă a reușit să slăbească în mod considerabil. Nu cu ajutorul medicului estetician sau printr-o intervenție chirurgicală, ci prin determinarea pe care a avut-o. A ales să slăbească în mod natural și nu a urmat diete draconice, deși unele dintre ele au fost restrictive, de ce să nu recunoaștem.

„Foarte mulți au spus că mi-am tăiat stomacul. Nu, nu mi-am tăiat stomacul pentru că dacă aș fi făcut lucrul acesta, aș fi recunoscut lucrul acesta pentru că știți foarte bine că sunt un om foarte deschis și vorbesc despre tot.

M-am operat pe coloană și mi-a spus domnul doctor Marius Catană, cel care m-a operat, că trebuie să slăbesc. Eu toată viața mea am fost grasă, nu am avut niciun fel de problemă cu aspectul meu fizic, mă plăceam și înainte, doar că din acel moment m-am gândit că trebuie să slăbesc și că sunt nevoită să slăbesc pentru a putea fi sănătoasă, pentru copilul meu, pentru familia mea, pentru prietenii mei, pentru profesia mea, pentru tot”, povestea Monica Anghel.

monica anghel
Monica Anghel s-a transformat radical

Monica s-a reinventat și radiază de fericire

Monica a dezvăluit că sportul este nelipsit din viața sa. Chiar dacă nu merge mereu la sala de sport, face tot felul de exerciții în confortul propriei case. Artista a subliniat că a trecut prinr-un proces complex de schimbare și nu a fost vorba doar despre o transformare fizică, ci și una emoțională. Monica a dezvăluit că psihologul pe care l-a consultat a avut un rol foarte important în evoluția ei.

Recent, Monica Anghel a publicat o fotografie în care transformarea prin care a trecut poate fi observată din plin. În instantaneul cu pricina, Monica Anghel poartă o rochie neagră, îndrăzneață, cu umerii goi. Machiajul nu este unul strident, iar elementul care atrage atenția este rujul roșu aprins. Cât despre coafură, Monica a renunțat de ceva vreme la părul lung în favoarea unei tunsori tip pixie. Și bine a făcut. Noua tunsoare o întinerește și i se potrivește de minune!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: