Redactia.ro
Home » Știri » Monica Melencu mărturisește care sunt motivele pentru care nu dorește să ofere noi probe biologice

Monica Melencu mărturisește care sunt motivele pentru care nu dorește să ofere noi probe biologice

Monica Melencu mărturisește care sunt motivele pentru care nu dorește să ofere noi probe biologice

Mama Luizei Melencu susține că nu va oferi probe biologice ADN, deoarece îi este teamă că se va închide cazul Luizei. Monica Melencu este de părere că anchetatorii vor să introducă probele ADN în fragmentele osoase găsite în lizieră.

Monica Melencu mărturisește care sunt motivele pentru care nu dorește să ofere noi probe biologice

Conform Mediafax,Monica Melencu refuză ferm să ofere probe ADN anchetatorilor, chiar și cu mandat, deoarece îi este teamă că procurorii vor închide cazul Luizei.

Mi s-au mai luat o dată probe, în urmă cu o lună şi jumătate. Eu ştiu că aceste probe biologice se pun undeva şi se păstrează. Ce au făcut cu probele date de mine până acum? De ce vor noi probe, încearcă să închidă cazul?”, a declarat. Monica. Melencu.

Procurorii DIICOT au mers luni la casa Luizei

Luni seara, polițiștii au mers acasa la mama. Luizei pentru a o convinge să dea noi probe. ADN, însă aceasta a refuzat să semneze procesul verbal. Anchetatorii au fost nevoiți să scoată un manadat pentru a i se preleva probele.

Potrivit femeii, anchetatorii au încercat să o ia pe sus, apoi a scris un proces verbal în care se menționează că aceasta nu dorește să ofere probe biologice. Femeia susține că refuză să ofere probe biologice, chiar dacă anchetatorii au mandat, deoarece îi este teamă ca procurorii să îi închidă cazul fetei sale. Pește două spătămâni, se împlinesc șase șuini, de când Luiza Melencu a dispărut fără urmă, iar procurorii nu au reușit să strângă suficiente probe care să arate dacă fata de 18 ani mai este în viață sau nu.

Dacă pentru Alexandra au dat ceva în spaţiul public că au mai găsit probe, pentru Luiza nu au dat nimic şi acum au venit ca să ceară noi probe biologice să implanteze în oasele de la lizieră probe ADN şi să închidă şi cazul ei. Noi nu suntem aşa proşti cum ne cred ei„, a mai spus mama Luizei Melencu.

Citeste si:Jose Mourinho a făcut o declarație incredibilă! „Meritam să fiu dat afară”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: