Redactia.ro
Home » Știri » Monica Pop, împotriva vaccinului care tratează COVID-19: „Peste 3 ani face leucemie unul care face vaccinul”

Monica Pop, împotriva vaccinului care tratează COVID-19: „Peste 3 ani face leucemie unul care face vaccinul”

Monica Pop

Medicul Monica Pop, managerul general al Spitalului de Urgențe Oftalmologice din București, este împotriva vaccinului pentru COVID-19. Iată ce a spus medicul, fiin invitat în platoul unei emisiuni.

Medicul Monica Pop, împotriva vaccinării pentru coronavirus

Medicul Monica Pop nu dorește să se vaccineze împotriva COVID-19 și nici nu o să recomande cuiva acest lucru, a declarat aceasta fiind invitată la „Sinteza zilei” de la Antena 3.

Monica Pop a fost foarte vehementă în ceea ce privește părerea sa despre acest vaccin. Ea a fost clară atunci când a explicat că nu dorește sub nicio formă să se vaccineze și mai mult, consideră că în niciun caz populație nu ar trebui obligată să se vaccineze.

 „Eu am fost pro vaccin sigur și pentru asta am primit și amenințări cu moartea. Dar acum eu sunt împotriva acestui vaccin! Eu sunt pro unui vaccin, dar nu a unuia făcut pe genunchi care poate avea efecte secundare”, a spus Monica Pop.

”Vă dați seama că nu mă voi vaccina. Categoric nu și nici nu voi dai vreun sfat cuiva să se vaccineze atâta timp cât acest vaccin e făcut în trei luni!”, a declarat medicul.

Atunci când i-a întrebat și pe gazdele emisiunii despre vaccinare, Monica Pop a izbucnit.

„Cum n-aveți informația, domnul Ursu? Cum puteți să știți dumneavoastră ce se întâmplă peste trei ani? Dacă faceți leucemie, Doamne ferește!, după vaccinul asta?! Cum poți să știi inducția genetică pe care o face asta, atât de scurt? Peste 5 ani ne putem vaccina! Categoric!”, a spus Monica Pop.

Monica Pop: „Peste 3 ani face leucemie unul care face vaccinul”

Mai mult, specialistul a atras atenția că acest vaccin nu ar fi deloc sigur, iar el nu garantează că nu are efecte secundare majore.

„Domnul Gâdea are efectele secundare pe termen scurt, dar alea pe termen lung unde sunt? Că va mai spun încă o dată, peste 3 ani face leucemie unul care face vaccinul. Și fac toți… Domnule Gâdea, reacția post-vaccinală pe care o prezentați dumneavoastră este de moment, poate face oricine, de unde știți dumneavoastră ce se întâmplă peste 1 an? Faceți copilului dumneavoastră vaccinul asta?” a mai spus Monica Pop.

Monica Pop a dat și argumente în favoarea opiniei sale. Astfel, aceasta a explicat că toți medicii ar trebui să fie reticenți în fața acestui vaccin, care a fost făcut destul de repede, prea repede, după cum susține managerul general al Spitalului de Urgențe Oftalmologice din București. Motivul pe care îl invocă Monica Pop este simplu: nu știm ce impact genetic poate avea acest vaccin.

„Este foarte normal ca populația medicală să fie reticentă, pentru că nimeni nu vrea un vaccin făcut foarte repede, care nu a trecut proba timpului. El poate avea un impact genetic și nu ai de unde să știi ce urmări va avea.

Din cunoștințele mele, nu există niciun vaccin administrat populației care să fie administrat asa repede, fără teste. În prospect trebuie să scrie care sunt riscurile imediate și cele pe termen lung. Una din femeile testate a făcut mielită, e compromisă”, a răbufnit Monica Pop.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: