Redactia.ro
Home » Monden » Monica Tatoiu, declarații fără perdea despre obiceiurile zilnice: „Vinul e aliment, șampania este medicament”

Monica Tatoiu, declarații fără perdea despre obiceiurile zilnice: „Vinul e aliment, șampania este medicament”

monica tatoiu

Monica Tatoiu este cunoscută în spațiul public pentru faptul că își exprimă ideile și părerile, chiar și pe cele mai controversate, fără perdea și fără filtru. De această dată, Monica Tatoiu a dezvăluit că șampania și vinul fac parte din ritualul său zilnic și a subliniat că fiecare dintre aceste băuturi are un rol foarte clar!

Motivul pentru care Monica Tatoiu bea șampanie și vin roșu sec în fiecare zi

Invitată în cadrul unei emisiuni, Monica Tatoiu a dezvăluit că își începe dimineața cu un pahar de șampanie, iar seara obișnuiește să bea un pahar, două de vin roșu sec pentru că o ajută să scrie.

„Eu beau o sticlă de șampanie la prânz, trei sferturi dintr-o sticlă de trei sferturi de vin roșu bun, sec, în fiecare zi, singură. Eu beau de te bag sub masă, nu pe tine (n.r. prezentatoarea), pe Băsescu. Dar nu beau tărie, niciodată. Un bun prieten mi-a spus că alcoolul nu face rău, tăria face rău. Vinul roșu, eu nu beau deloc vin alb, știu de la tata, conține resveratrol.”, a declarat Monica Tatoiu într-un podcast.

Din punctul său de vedere, șampania este un medicament, iar vinul roșu un aliment. Pe de altă parte, Monica Tatoiu a menționat că nu bea niciodată tării și că nu-i poate înțelege pe oamenii care aleg să consume tării sau, și mai rău, băuturi spirtoase amestecate.

„Dimineața beau un pahar de șampanie. Eu beau vin roșu seara și șampanie, altceva, nimic. Vinul e aliment, șampania este medicament. Dar atenție! Încă o dată, eu nu conduc în București, de exemplu, conduc afară. Nu te apuci să bei înainte de a intra într-o emisie, să spui prostii. Eu beau seara un pahar de vin și stau și scriu. Eu nu pot să scriu fără vin. Nu tării. Eu nu pot să îi înțeleg pe ăștia care beau, tineretul. Cu shot-uri, amestecuri și niciodată amestecat”, a declarat Monica Tatoiu.

Fosta profesoară de matematică a menționat că obiceiul de a bea un pahar de vin roșu sec este unul benefic, în special femeilor aflate la menopauză. „Eu nu consider că vinul este alcool, doar dacă sunt în situația de a mă urca la volan. Este obligatoriu la femeile trecute la menopauză (n.r. să bea în fiecare seară un pahar de vin). Dar vin roșu, nu alb. Deci, vin roșu, nu alb. Deci, vin roșu minim un pahar în fiecare seară, pentru reglarea circulației sângelui și prevenirea maladiilor care țin de inimă”, a subliniat Monica.

Monica Tatoiu, dezvăluiri fără perdea din intimitate

Nu cu mult timp în urmă, Monica Tatoiu a oferit declarații picante din viața intimă. Conform Monicăi, poftele trupești nu s-au domolit odată cu înaintarea în vârstă, ba din contră. Monica a recunoscut că din acest punct de vedere seamănă tatălui său, un om pentru care afecțiunea manifestată fizic avea mare importanță.

„Sexul după 60 de ani, după menopauză, e cel mai bun. Doar să mai ai cu cine. Bărbații îmbătrânesc. Dar eu sunt creativă. Pentru femei atunci începe pofta. Eu am avut-o mereu, semăn cu tata. Eu n-am stat niciodată fără sex, mi-au plăcut bărbații. Dar nu sexul a fost pe primul plan. Ci relația care conține și preludiu, îmbrățișări, povești, tandrețe.

Când te întâlnești cu un bărbat pentru care vibrezi, atunci se eliberează energia. Sexualitatea nu-i o rușine. E ca și când mănânci. Una e să-ți umfli burta, alta să-ți delectezi papilele gustative. Sexualitatea acum e ca la iepuri și nu-i înțeleg…Toată generația lui fi-miu e așa.

Mă gândesc ce să fac cu atâta energie pe care o am, trebuie să o folosesc constructiv. Ce să fac cu viața mea. Mi se spune să intru în politică, dar nu vreau să mă sacrific pentru niște proști”, a declarat Monica Tatoiu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: