Redactia.ro
Home » Monden » Monica Tatoiu, la cuție cu soțul după 38 de ani de căsătorie: „Dacă auziți de o crimă pasională, noi suntem”

Monica Tatoiu, la cuție cu soțul după 38 de ani de căsătorie: „Dacă auziți de o crimă pasională, noi suntem”

Monica Tatoiu, la cuție cu soțul după 38 de ani de căsătorie

Monica Tatoiu, la cuție cu soțul după 38 de ani de căsătorie. Iată de la ce pornesc discuțiile contradictorii între cei doi!

Monica Tatoiu, la cuție cu soțul după 38 de ani de căsătorie

Monica Tatoiu și-a deschis sufletul și a vorbit public despre nemulțumirile din căsnicie. Afacerista recunoaște că după o lună de vacanță alături de partenerul de viață cu care împarte bune și rele, de 38 de ani, simte că nu împart aceleași ideologii:

„După ce am stat atâta timp bot în bot cu Tatoiu, m-aș duce în Cosmos! Noi nu ne certăm (n.r. râde).  Vă dați seama, după 37-38 de ani, nu ne mai certăm… doar că el are niște idei politice, eu am altele și numai de aici încep discuțiile. El zice că eu sunt ”Putinistă” (n.r. râde), eu îi zic altele. Avem viziuni total diferite apropo de geo-politică.

După aproape 40 de ani de când stăm împreună, noroc cu războiul din Ucraina că ne-a mai dat subiecte de discuție. Ne-am certat chiar rău! Dacă auziți de o crimă pasională, noi suntem”, a dezvăluit Monica Tatoiu pentru Fanatik.

Monica Tatoiu îl articulează pe soțul ei: „Nu-ți e rușine?!”

Monica Tatoiu este de părere că sărbătorile de iarnă nu înseamnă cadouri, deoarece le dăruiește pe tot parcursul anului, nu doar la zile importante. Cu toate acestea, afacerista recunoaște că ar avea nevoie de un telefon nou, deoarece fostul dispozitiv este pe ducă, moment în care domnul Tatoiu a spus că soției lui îi este suficientă doar cutia de sub brad:

„Eu nu le am cu cadourile de sărbători. La mine cadourile sunt când ai nevoie. Mi-a zis Tatoiu ceva de schimbat telefonul, dar nu e de pus sub brad. La mine, Crăciunul nu este despre cadouri.

Domnul Tatoiu, aici de față, spune că îmi pune doar cutia – Nu-ți e rușine?! (n.r. râde) Eu am un telefon vechi și am vrut să îmi iau de la Apple, dar Tatoiu a zis să nu-mi iau Samsung că are și el, ca să-mi poată umbla în telefon. Eu nu prea le am cu tehnologia.

Și prietenilor mei, eu le dau cadourile înainte. Le cumpăr ce aflu că le place sau ce și-ar dori. Nu le am cu deschisul cadourile de Ajun. La mine Crăciunul înseamnă să merg la biserică în noaptea de 25 decembrie și cântat colindele pe care le știu de mic copil”, a mai spus Monica Tatoiu pentru sursa citată.

 

Sursa foto: okmagazine.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: