Redactia.ro
Home » Monden » Monica Tatoiu: „Șampania nu se bea până la fund, decât dacă ești o fată crescută la vaci”

Monica Tatoiu: „Șampania nu se bea până la fund, decât dacă ești o fată crescută la vaci”

Monica Tatoiu, sfaturi despre băuturile alcoolice: „Șampania nu se bea până la fund, decât dacă ești o fată crescută la vaci”

Monica Tatoiu a oferit câteva sfaturi elementare despre cum ar trebui servite băuturile alcoolice și mâncarea și nu numai. Susține că nici ea nu a știut toate aceste lucruri dintotdeauna, dar a fost dispusă să le învețe pe fiecare în parte.

Monica Tatoiu, sfaturi despre bunul simț la masă: „Șampania nu se bea până la fund, decât dacă ești o fată crescută la vaci”

Iată câte ceva din „vocabularul” mâncării și al băuturii, așa cum îl știe Monica Tatoiu. Dar, înainte de toate trebuie spus…

„Nimic nu poate fi mai oribil decât o femeie amețită, o femeie beată este oribilă”, a spus Monica Tatoiu în emisiunea „Fiță cu Adiță”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive.

Fiecare masă trebuie să conțină mâncare și băutură de calitate, cu moderație. Dar elementul fundamental este altul aici: conversația.

„Nu discuți politică și problemele tale de la serviciu la masă, asta e o lege. P-asta am învățat-o acasă pentru că digestia este foarte importană. D-asta a crescut numărul de cancere, de colon, de stomac, pe lângă faptul că mâncarea procesată e din ce în ce mai proastă”.

„Trebuie să mănânci într-un anumit timp, să fii relaxat, să mesteci”.

„Nu se fumează! Nu se fumează! Foarte important. Numai la noi, la mitocani, se fumează înainte. Nu fumezi decât la sfârșit, nu fumezi între feluri”.

„Eu i-am spus fiului meu, când își alege gagica și nevasta trebuie să vadă cum știe să bea. Paharele cu șampanie nu se ciocnesc, se simulează. Unii mi-au spart niște pahare… (…) Șampania nu se bea până la fund, decât dacă ești o fată crescută la vaci. Nu vă imaginați că eu le-am știu p-astea pe toate”.

Monica Tatoiu nu s-a născut nici ea învățată, dar și-a dorit să știe cât mai multe și a reușit.

„Și eu am fost o țărancă din Banat, venită la București, vorbind bozgorește. Au râs de mine, dar eu, spre deosebire de mulți dintre cei care ne ascultă acum și care o să fie enervați de tot ce am spus de mitocani, eu am zis «Bă, nu știu. Învățați-mă!», a spus ea în emisiune.

„Țin minte, în ’78, era o iarnă grea, am venit în București, după ce am făcut tot felul de prostii, m-am măritat, am divorțat după trei luni, și eram o nebună, needucată, mitocană, venită de la periferie. Dina Cocea mi-a zis «Învață să mergi, învață să vorbești, nu vorbi neîntrebată, învață să bei!» și așa mai departe”.

„Așa că, dragilor, dacă vreți să vă depășiți condiția, plecați de la ideea că sunteți mitocani și proști, învățați de la alții mai deștepți ca voi, ca, la vârsta mea, să îi învățați și voi pe alții! Pe copiii voștri, pe prietenii voștri, totul se învață pe lumea asta, numai boul e consecvent”, a mai spus ea.

Monica Tatoiu, sfaturi despre băuturile alcoolice: „Șampania nu se bea până la fund, decât dacă ești o fată crescută la vaci”
Foto: capturi video emisiunea „Fiță cu Adiță”, YouTube / theXclusive
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: