Redactia.ro
Home » Monden » Monica Tatoiu trăiește regește din pensia pe care o primește: «Am fost obișnuită să muncesc de la 16 ani»

Monica Tatoiu trăiește regește din pensia pe care o primește: «Am fost obișnuită să muncesc de la 16 ani»

Monica Tatoiu

Monica Tatoiu are 66 de ani și trăiește o viață lipsită de griji. Pentru a ajunge unde se află astăzi, Monica Tatoiu a muncit din greu, încă de la 16 ani. Iată ce pensie primește aceasta din partea statului român.

Monica Tatoiu are o pensie fabuloasă

Monica Tatoiu este o persoană transparentă, care nu ezită să vorbească deschis chiar și despre cele mai delicate subiecte. Așa se face că Monica a dezvăluit, fără să stea prea mult pe gânduri, care este pensia pe care o primește din partea statului român după mai bine de patru decenii de muncă. Suma este una care i-ar face invidioși pe mulți.

Monica Tatoiu nu are grija zilei de mâine și susține că banii pe care îi primește acum reflectă efortul pe care l-a depus în tinerețe. Nu are o pensie specială și întotdeauna și-a plătit la timp taxele și impozitele, după cum ea însăși a povestit.

Monica Tatoiu a dezvăluit că primul ei salariu a fost de 600 de dolari, iar cu puțin timp înainte de a ieși la pensie ajunsese că primească nu mai puțin de 10.000 de euro lunar.

Cu ce se ocupă în prezent Monica Tatoiu

„Am o pensie de 12.000 de lei de la statul român și nu din aia specială, pentru că mi-am plătit mereu taxele și impozitele și nu am acceptat să fiu plătită la negru.

Am o pensie mare, pentru că toate veniturile au fost trecute în cartea de muncă. Am fost obișnuită să muncesc de la 16 ani. Nu am renunțat să muncesc. Doar că acum o fac gratuit.

Dau meditații pe Skype, am publicat două cărți, scriu două editoriale săptămânal, lucrez la o carte despre modul în care economicul a determinat politicul din ‘45 încoace. Acum învăț despre sistemele de înarmare. Merg la poligon la trageri.”, a dezvăluit Monica Tatoiu.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini