Redactia.ro
Home » Monden » Monica Tatoiu, viață de lux la 65 de ani. A recunoscut că banii nu i-au lipsit niciodată: “Tata câștiga 85.000 de lei pe lună când o Dacie era 50.000 de lei. Nu ne-a făcut casa, nu ne-a cumpărat mașini…”

Monica Tatoiu, viață de lux la 65 de ani. A recunoscut că banii nu i-au lipsit niciodată: “Tata câștiga 85.000 de lei pe lună când o Dacie era 50.000 de lei. Nu ne-a făcut casa, nu ne-a cumpărat mașini…”

Monica Tatoiu dieta balerina

Monica Tatoiu a recunoscut că nu a dus grija banilor niciodată. Însă chiar și așa, viața de lux pe care o trăiește la 65 de ani nu este doar o întâmplare sau o moștenire, ci un efort susținut ani de zile, iar fosta femeie de afaceri a învățat adevărata valoare a banilor chiar de la părinții săi.

Monica Tatoiu, viață de lux la 65 de ani. banii nu i-au lipsit niciodată: “Tata câștiga 85.000 lei pe lună când Dacia era 50.000 lei”

Monica Tatoiu a făcut dezvăluiri la emisiunea online. Fosta femeie de afaceri a recunoscut ca banii nu i-au lipsit niciodata.

“Mama a fost fata de detinut politic, tata sarb. Pana la 16 ani a fost cumplit, dar tatal meu, fiu de taran, a depasit asta, era cel mai mare cardiolog.
Tata castiga 85.000 de lei pe luna cand o Dacie era 50.000 de lei. Nu ne-a facut casa, nu ne-a cumparat masini, ne-a dat educatie. Am facut pian, balet. Am tablouri pe care le-a primit de la toti pacientii lui. Mi-a dat mistria, restul l-am facut singura, prin munca. Nu am avut niciodata probleme cu banii”, a declarat Monica Tatoiu, la emisiunea online „E OK sa fii vedeta?”.

Monica Tatoiu, viață de lux la 65 de ani

Spre deosebire de pensionarii de rând din România, Monica Tatoiu nu duce deloc o cu grija zilei de mâine. Este căsătorită cu Victor de 39 de ani, cel care i-a devenit soț în 1988.
Monica Tatoiu a dezvăluit că muncește de la 16 ani. Iar asta i-a adus o pensie mare, tocmai pentru că toate veniturile au fost trecute în cartea de muncă. Totodată, fosta femeie de afaceri dă acum și meditații online, dar lucrează și la o carte. În timpul liber, merge chiar și la poligonul la trageri.

„Am o pensie mare, pentru că toate veniturile au fost trecute în cartea de muncă. Am fost obișnuită să muncesc de la 16 ani. Nu am renunțat să muncesc. Doar că acum o fac gratuit. Dau meditatiii pe skype, am publicat două cărți, scriu două editoriale săptămânal, lucrez la o carte despre modul în care economicul a determinat politicul din ‘45 încoace. Acum învăț despre sistemele de înarmare. Merg la poligon la trageri”, a spus Monica Tatoiu, potrivit Click.

„Eu am inceput cu 600 dolari si am terminat cu 10.000 euro pe cartea de munca”, explica fosta femeie de afaceri.

„Am o pensie de 12.000 de lei de la statul roman si nu din aia speciala, pentru ca mi-am platit mereu taxele si impozitele si nu am acceptat sa fiu platita la negru”, a mai marturisit Monica Tatoiu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: