Redactia.ro
Home » Știri » Motivul disputei dintre Ducu Darie și tatăl său. N-au vorbit 20 de ani

Motivul disputei dintre Ducu Darie și tatăl său. N-au vorbit 20 de ani

Motivul disputei dintre Ducu Darie și tatăl său

Odată cu trecerea în neființă a celebrului regizor au ieșit la iveală și câteva detalii de ordin personal. Un detaliu mai puțin știut este motivul disputei dintre Ducu Darie și tatăl său, Iurie Darie. Cei doi n-au vorbit timp de 20 de ani, iar mărul discordiei a fost, culmea, tocmai noua soție a tatălui său.

Ducu Darie, relație tensionată cu tatăl său

Deși pruncia și-a petrecut-o în sânul familiei, Ducu a crescut înstrăinându-se de tatăl său. Dacă în primii ani de viață, Iurie și Consuela Roșu l-au purtat pe toate scenele României, peste ani, relația cu tatăl său s-a răcit. Din cauza unor dispute puternice, cei doi n-au vorbit timp de 20 de ani. S-au împăcat de-abia atunci când Iurie Darie a primit cruntul diagnostic, care, ulterior, i-a adus sfârșitul.

Motivul disputei dintre Ducu Darie și tatăl său

Mărul discordiei dintre cei doi a fost relația pe care Iurie Darie o avea cu Anca Pandrea. Ducu Darie n-a privit nicicând cu ochi buni căsnicia lor și, în principiu, pe noua femeie din viața tatălui său. Excentricitatea Ancăi Pandrea l-a făcut pe Ducu să dezaprobe legătura cu tatăl său.

Picătura care a umplut paharul a fost shootingul inedit pe care Iurie și Anca l-au făcut. „Pe mine m-a enervat apariţia lui în fotografiile respective, care au făcut vâlvă. Dar acest lucru nu a venit din partea lui, cred că el habar nu are. Tocmai ne bucurasem cu toţii la ziua lui, când a împlinit 80 de ani. Fix la patru luni după aceea, au apărut pozele, fapt care m-a amărât”, a declarat Alexandru Darie într-un interviu acordat la vremea respectivă pentru „VIP”, a declarant, la acea vreme, Ducu Darie.

Moartea lui Iurie Darie a constituit ruptura definitivă dintre Ducu și Anca Pandrea

Odată cu moartea tatălui său, Ducu s-a distanțat definitiv de actrița Anca Pandrea. Lucru recunoscut chiar de către celebra actriță, într-un interviu recent. „Nu mai ţin legătura cu Ducu. Nu ne-am mai vorbit, deşi eu îi tot trimit mesaje de Crăciun, de Paşte şi de Revelion. Dar în ultimele zile m-am gândit la el şi l-am visat cât nu l-am visat în şapte ani de când Iura nu mai este. Nu ştiu ce mai face”, declarase aceasta în urmă cu puțin timp.

Citește și Ducu Darie, o viață pe scenă: „Timpul este cel mai prețios lucru”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: