Redactia.ro
Home » Știri » Motivul pentru care Alexandru Ciucu ar vrea să obțină custodia copiilor, după divorțul de Alina Sorescu

Motivul pentru care Alexandru Ciucu ar vrea să obțină custodia copiilor, după divorțul de Alina Sorescu

Alina Sorescu

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu divorțează, dar procesul s-ar putea să fie destul de lung. E o perioadă dificilă pentru ambii părinți, care își doresc custodia copiilor lor, cele două fetițe. Iată ce motiv ar avea Alexandru Ciucu ca să o și obțină.

Motivul pentru care Alexandru Ciucu ar vrea să obțină custodia copiilor, după divorțul de Alina Sorescu

Alina Sorescu și lui Alexandru Ciucu au decis să divorțeze, iar luptele pentru custodie încă se dau. Inițial, designerul a intentat o ordonanță președințială pentru a stabili domiciliul fetițelor la el, însă cererea a fost respinsă. În prezent, fetițele sunt alături de mama lor.

„Prima hotărâre a instanței mi-a fost favorabilă. Dar el a introdus cale de atac. Instanța a respins și apelul pe care el l-a formulat și a decis pentru a doua oară ca fetițele să aibă domiciliul la mine în timpul procesului, care va începe spre sfârșitul anului. Sunt încrezătoare că totul va fi bine”, a spus Alina Sorescu pe Instagram.

Potrivit unor surse neoficiale citate de click.ro, Alexandru Ciucu și-ar dori să primească la final custodia totală a fetelor deoarece nu își dorește să plătească o pensie alimentară lunară. Se pare că bărbatul ar avea probleme financiare, firma de costume bărbătești pe care o deține devenind destul de greu de întreținut, conform sursei.

Alina Sorescu, despre zvonul că ar avea un iubit: „Se încearcă voit discreditarea mea”

Alina Sorescu a vorbit despre sentimentele ei. Ea a mărturisit că toate zvonurile legate de un eventual nou iubit, dar și despre datoriile pe care le-ar avea sunt false și le-a și explicat pe fiecare în parte. Totul vine în contextul în care instanța a decis pentru a doua oară ca domiciliul fetițelor să fie la ea.

„În ultimul timp se încearcă voit discreditarea mea. (…) Au apărut informații că firma mea ar fi în faliment și că aș avea o nouă relație. Legat de firmă, nu este vorba despre datorii la stat sau furnizori, ci la mine ca asociat, în urma unor investiții pe care le-am facut anul trecut cu noul sediu al școlii mele de muzică. Legat de buchetul de flori, așa cum am și specificat pe Instagram, era aniversarea unei prietene și eu îl luasem pentru ea”, a spus cântăreața într-un interviu exclusiv pentru Impact.

„Iar poza în care apar alături de regizorul Ionuț Trandafir este de pe platoul de filmare a videoclipului ‘Suflet de copil’, pe care l-a regizat. Această poză nu are nicio legătură cu buchetul de flori. Clar se urmărește o înscenare în plin proces”, a mai adăugat aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: