Redactia.ro
Home » Monden » Motivul pentru care Andreea Mantea ba e plinuţă, ba e slabă. Boala de care suferă şi o obligă să ia 10 pastile pe zi

Motivul pentru care Andreea Mantea ba e plinuţă, ba e slabă. Boala de care suferă şi o obligă să ia 10 pastile pe zi

Andreea Mantea, oprita de politisti in trafic

Andreea Mantea a povestit despre boala care o încearcă de ani de zile și pentru care trebuie să ia permanent tratament. Frumoasa brunetă se luptă cu o boală pe care trebuie să o țină în permanență sub control.

Prezentatoarea a vorbit despre diagnosticul primit de la medici, dar și despre tratamentul pe care îl ia.

Suferă de o boală autoimună

De ani buni, Andreea Mantea se luptă cu o boală autoimună, care îi provoacă fluctuații de greutate și diferite alergii. Potrivit acesteia, afecțiunea nu poate fi tratată, însă o ține sub control cu ajutorul pastilelor de care va depinde pentru tot restul vieții.

Prezentatoarea TV nu se poate trata de această afecțiune, însă o ține sub control cu ajutorul pastilelor, de care va fi dependentă pentru restul vieții. Simptomele cu care se confruntă nu sunt deloc plăcute, iar printre acestea se numără balonarea, durerile abdominale, diareea, gazele intestinale și vărsăturile.

Am o afecțiune destul de urâțică care nu o să dea înapoi niciodată, din contră, se dezvoltă. O pot stopa foarte greu. Iar pentru tot restul vieții trebuie să iau 9 pastile pe zi, dimineața și seara, în total 9! 10, iartă-mă.

Mă rog sunt 9, că una provoacă o somnolență fantastică și pentru mine sunt 9, aia a 10 nu mă mai interesează. Am fost foarte cuminte vreo doi ani, după care m-am oprit”, a declarat Andreea Mantea în cadrul unui interviu.

În plus, prezentatoarea tv se mai confruntă și cu o serie de alergii severe. Din acest motiv, ea nu are voie să consume anumite alimente.

„Pe lângă asta, mai am și niște alergii. Sunt alergică la ceapă, de exemplu, și la cireșe, fructe de mare.

Mă încăpățânez și tot mănânc un strop, dar am pastilele, care țin în frâu. Iau 10 pastile pe zi. Eu nu vreau să mă gândesc că sunt bolnavă. Am o afecțiune și punct”, mai spunea Mantea.

Oamenii au crezut că e gravidă

Deși este conștientă că nu ar trebui să consume unele alimente, Andreea Mantea recunoaște că mai face excepții și își satisface poftele, însă ameliorează simptomele alergiei cu pastile.

Ba chiar fanii au crezut că este iar însărcinată, fără să știe de problemele ei de sănătate.

„Nu sunt însărcinată și mi-e greu să răspund tuturor celor care mă întreabă de ce am această burtică, dacă nu sunt însărcinată. Mi-e greu să le explic afecțiunea cu care mă confrunt”, a mai zis bruneta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: