Redactia.ro
Home » Monden » Motivul pentru care Andreea Marin și Simona Pătruleasa au fost certate! Cele două s-au împăcat după 7 ani

Motivul pentru care Andreea Marin și Simona Pătruleasa au fost certate! Cele două s-au împăcat după 7 ani

GALERIE FOTO (3)

Conflictele sunt inevitabile, mai ales atunci când vorbim de domeniul televiziunii, care este extrem de competitiv. Pentru mulți ani, Andreea Marin și Simona Pătruleasa au fost cunoscute datorită neînțelegerilor pe care le-au avut, însă acum situația pare că s-a remediat. Fanii lor au avut surpriza plăcută să le vadă din nou împreună la un eveniment monden, unde au dat de înțeles că securea războiului a fost îngropată.

În urmă cu 7 ani, Andreea Marin și Simona Pătruleasa erau legate de o frumoasă poveste de prietenie. Atât cele două prezentatoare, cât și soții lor, se înțelegeau foarte bine și apăreau împreună, așa că de acolo până la a colabora în afaceri a mai fost doar un pas. „Zâna”, după cum o alintă cei care o îndrăgesc, forma pe atunci un cuplu cu Ștefan Bănică Jr., care a hotărât să pună bazele unei afaceri cu construcții alături de  Sabin Ivanof.

Afacerile au fost mărul discordiei între familiile Bănică-Ivanof

În 2008 au început să construiască un imobil, dar cei doi se pare că nu aveau aceeași viziune în ceea ce privește acest aspect al activității lor profesionale. Au ajuns în cele din urmă să se certe, iar partenerele lor de viață le-au urmat exemplul. Conflicul dintre cei doi parteneri a mers atât de departe încât s-a ajuns la tribunal, unde s-au judecat pentru împărțirea celor 10 apartamente ale construcției în cauză. Sumele investite nu au fost deloc mici, căci conform datelor oficiale puse la dispoziție în mediul public, Ștefan Bănică Jr. ar fi contribuit cu un teren în valoare de 1,7 milioane de euro, în timp ce Sabin Ivanov s-a ocupat de executarea proiectului prin intermediul firmei sale de construcții. În total, serviciile acestuia au fost estimate la 1,4 milioane de euro.

La o asemenea investiție, profitul ar fi trebuit să fie unul pe măsură. Un singur apartament urma să fie vândut cu nu mai puțin de 400.000 de euro, însă afacerea a picat din cauza faptului că fostul soț al Andreei Marin nu a semnat certificatul de intabulare.

Conflictul dintre cele două familii a devenit cunoscut în presă, iar în anul 2014 Simona Pătruleasa a confirmat că între ea și Andreea Marin nu mai există o prietenie.

„Dată fiind situaţia actuală, nu am cum să mai fiu prietenă cu Andreea. Cum aş putea să fiu prietenă cu cineva care vorbeşte urât despre soţul meu? Nu, nu mai suntem prietene, dar nu vreau să discut despre asta’, declara aceasta pentru Ziarul Ring.

Andreea Marin și Simona Pătruleasa s-au împăcat

Anii au trecut însă, Andreea Marin a divorțat de Ștefan Bănică Jr. în anul 2013, așadar relația dintre ea și Simona Pătruleasa s-a îmbunătățit. Prezentatoarea este imaginea unui brand de parfumuri din țara noastră, iar evenimentul de lansare a avut loc în urmă cu câteva zile. Prezentă a fost și Simona, care a transmis în mediul online un mesaj de susținere pentru prietena sa.

„Păi nu o susținem noi pe @andreeamarinromania?’, a scris aceasta urmăritorilor săi pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: