Redactia.ro
Home » Monden » Motivul pentru care Dani Oțil o simpatizează atât de mult pe Georgina Rodriguez, partenera lui Cristiano Ronaldo. Florin Ristei l-a ironizat

Motivul pentru care Dani Oțil o simpatizează atât de mult pe Georgina Rodriguez, partenera lui Cristiano Ronaldo. Florin Ristei l-a ironizat

După apariția producției „I am Georgina” de pe Netflix, partenera lui Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez se bucură de o atenție neașteptată. Printre cei care au fost cuceriți de modelul de origine spaniolă se numără și Dani Oțil, care nu a ezitat să-i pomenească de câteva ori numele în emisiunea matinală pe care o găzduiește la Antena 1. Deoarece nu a putut să nu remarce simpatia prezentatorului pentru manechin, Florin Ristei i-a dat o replică pe măsură.

Motivul pentru care Dani Oțil o simpatizează atât de mult pe Georgina Rodriguez, partenera lui Cristiano Ronaldo. Florin Ristei l-a ironizat

Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo formează un cuplu de mai bine de 5 ani, având o frumoasă poveste de iubire. Celebrul fotbalist are sentimente foarte puternice pentru partenera sa, așa că nu a ezitat să se mândrească cu realizările acesteia ori de câte ori a avut nevoie.

Deoarece este un model celebru și o iubită extraordinară, Georgina a atras atenția în cele din urmă și producătorilor Netflix. Așa a luat naștere documentarul „I am Georgina”, care are în centru viața lor de familie și povestea lor de dragoste. Manechinul de origine spaniolă i-a cucerit pur și simplu pe români, dovadă în acest sens fiind locul fruntaș pe care-l ocupă documentarul în topul celor mai vizualizate producții cinematografice ale platformei.

Printre cei care o îndrăgesc pe Georgina Rodriguez se pare că se numără și Dani Oțil, care și-a exprimat în mod public această admirație. A menționat de câteva ori în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” numele partenerei lui Cristiano Ronaldo, iar în cele din urmă a fost atacat de Florin Ristei pentru acest lucru.

Fostul jurat de la „X Factor” s-a amuzat de pasiunea pe care colegul său de platou a dezvoltat-o pentru model, așa că l-a tachinat fără nicio reținere. Dani i-a explicat că nu are o preferință deosebită pentru Georgina, ci doar exprimă public sentimentele persoanelor din România care au fost cucerite de ea.

„Dani: Secretul (n.red. relației lui Ronaldo cu Georgina) e că el stă 10 luni plecat. Unii reușesc să reziste cu un Scorpion (n.red. zodia soției sale) și fără să plece de acasă!

Ristei: M-ai spart cu Georgina aia!

Dani: Pai e subiectul momentului!

Ristei: Dar numai pe tine te aud vorbind despre el!

Dani Oțil: Pe mine și pe toate mămicile din grupurile de mămici. Vezi dacă nu ești și tu în grupurile astea? Amărășteanule!”, a fost dialogul dintre Dani Oțil și Florin Ristei.

Georgina Rodrigues i-a făcut o surpriză inedită lui Cristiano Ronaldo de ziua sa

Georgina Rodrigues nu este doar un model de succes, ci și o mamă și o iubită exemplu. Crește alături de Cristiano Ronaldo patru copii, dar își împarte perfect timpul între activitatea profesională și familie. Mai mult, ori de câte ori are ocazia își surprinde partenerul cu gesturi inedite, iar cadoul pe care l-a primit fotbalistul de ziua sa de naștere este o dovadă în acest sens. I-a făcut cadou un tort uriaș cu prescurtarea CR7 și o mașină în valoare de aproximativ 180.000 de euro, respectiv un Cadillac Escalade.

„La mulți ani pentru cei 37 de ani, iubirea vieții mele. Te iubim până la infinit. Cel mai bun tată și cel mai bun partener pe care Dumnezeu ni l-a dat. Ești un luptător. Meriți tot binele de care ai parte. Ești perfect, inspirația noastră”, i-a transmis Georgina lui Ronaldo pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: