Redactia.ro
Home » Monden » Motivul pentru care Mihaela Bilic nu are copii. Celebrul nutriționist a făcut dezvăluiri despre viața sa

Motivul pentru care Mihaela Bilic nu are copii. Celebrul nutriționist a făcut dezvăluiri despre viața sa

Motivul pentru care Mihaela Bilic nu are copii. Celebrul nutriționist a făcut dezvăluiri despre viața sa

Motivul pentru care Mihaela Bilic nu are copii. Aceasta a făcut declarații uluitoare într-un interviu acordat recent. Celebrul nutriționist spune că viața ei s-a schimbat total la 40 de ani. 

Motivul pentru care Mihaela Bilic nu are copii. Celebrul nutriționist a făcut dezvăluiri despre viața sa

Mihaela Bilic este una dintre cele mai cunoscute persoane din showbiz, fiind și unul dintre cei mai citiți nutriționiști din România. Aceasta a vorbit de curând despre viața sa și a atins un subiect destul de sensibil și anume acela de ce nu are copii.

”Nu, în ciuda faptului că am urmat multe tra­ta­mente, n-am reușit să am atunci când mi-am dorit. Nu știu dacă pierderea fratelui meu la o vârstă fra­gedă nu mi-a generat cumva un blocaj psihic sau dacă faptul că nu am avut copii nu a fost de fapt o lecție pe care trebuia să o primesc de la des­tin, fiindcă nu știam să trăiesc decât cu ca­pul, după un program de viață bine controlat. M-am căsătorit după ce am terminat facultatea, după o relație de șase ani, fiindcă voiam să bi­fez tabloul de familie perfectă. Credeam că pot avea totul în viața asta, îmi luasem și casetă cu gimnastică pentru gravide, deși nu eram încă gra­vidă. După ce ne-am separat, în celelalte relații, m-am înhămat la căruțele tuturor, eram dis­pusă să-i repar pe toți și să-i ajut pe toți, chiar dacă nu mi se cerea. Eram pierdută deja în relația cu mine, nu știam cine sunt, dacă aș mai fi avut și un copil, lucrurile ar fi mers și mai rău. Ani de zile, am avut viața perfectă pe dina­fară, dar pe dinăuntru simțeam că e gol. Până într-o zi, când am avut brusc o revelație, nu știam exact ce-mi lipsește, dar știam ce nu mai vreau, că nu mai vreau să trăiesc doar după agendă, obsedată de control și de nevoia asta de a face totul perfect”, a declarat Mihaela Bilic pentru formula-as.ro.

Mihaela Bilic s-a iubit cu actualul soț al Andreei Berecleanu

Mihaela Bilic și-a schimbat total viața la vârsta de 40 de ani, atunci când și-a dat seama că nu era deloc mulțumită cu viața pe care o ducea. Deși avea parte de tot ce își dorea, aceasta nu era deloc fericită și a decis să rupă relația pe care o avea atunci cu doctorul Constantin Stan, actualul soț al Andreei Berecleanu.

”Am făcut o criză la 40 de ani și am simțit, brusc, că nu mai pot continua nicio secundă să tră­iesc așa cum trăisem până atunci. Totul părea perfect în viața mea. Munceam, aveam no­to­rie­ta­te, aveam o relație pentru care mă invidiau mulți, cu doctorul Constantin Stan, alături de ca­re făceam și o echipă imbatabilă, eram doi perfecționiști amândoi, ne-am potențat diabolic pe profesie. Eram de neoprit. Știam să fac în timp-re­­cord bagaje pentru o zi, pentru trei zile sau pentru o săptămână. Puteam să conduc 2000 de km fără să beau apă. Odată, când am mers îm­pre­ună la o conferință, am făcut București-Ve­neția fără oprire. Iar Bucu­rești-Bacău, unde se afla clinica de operații estetice, eram în stare să fac dus-întors, de două ori în aceeași zi, deci patru dru­muri. Eram un șofer extraordinar, aveam un Audi A6 Quattro și, fiindcă îl tot schim­bam la fiecare doi ani, deci eram un client VIP, deale­rul Audi m-a invitat în­tr-o zi în Germania, la un drive test, ca să încerc noul Audi A8. Îmi amintesc și acum, am plecat, moartă de oboseală, dar cu părul perfect coafat. Pe aeroportul din Berlin ne așteptau 25 de Audi-uri superbe.

A fost dragoste la prima ve­de­re, nu mai vă­zu­sem atâta perfecțiune și eleganță. M-am așezat în mașină și, în timp ce mă minunam de cum arată, șo­ferul mi-a zis: „Ați văzut unde au pus pielea întoarsă la mașina asta? La cotieră, pen­tru că pe braț e cea mai fină parte a mâinii și trebuie să te mângâie.” Abia atunci mi-am dat seama că așa e. Parcă era pri­mul moment din viața mea când simțeam ceva. Și m-am întrebat: „Dar eu ce am făcut până acum? Pâ­nă acum de ce nu am simțit?” Și m-am întors la Bucu­rești, am pus mâna pe telefon, am sunat la Ba­cău și am zis: „Dragă Constantin, eu nu pot să mă mai întorc, eu nu mai pot să trăiesc nicio secundă așa cum am trăit. Nu știu exact ce vreau, dar în­cerc să aflu. Te rog doar să nu mă urăști pentru asta.” Au urmat niște ani intenși și zbuciumați, în care a fost pe viață și pe moarte, în care am petrecut și momente de disperare când am stat și am plâns pe covor, și momente de fericire intensă, în care am descoperit cine sunt, în care am avut și certitudini, și îndoieli, în care am făcut curățenie generală în interior și am învățat să mă ascult, fiindcă nu știam mai nimic despre mine”, a mai spus Mihaela Bilic.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: