Redactia.ro
Home » Știri » Motivul pentru care Niculina Stoian refuză să meargă la mormântul lui Petrică Mâțu Stoian: „Nici nu voi merge curând”

Motivul pentru care Niculina Stoian refuză să meargă la mormântul lui Petrică Mâțu Stoian: „Nici nu voi merge curând”

S-a aflat acum de ce Niculina Stoican refuză categoric să meargă la mormântul lui Petrică Mâțu Stoian. Până acum nu a fost deloc la locul în care regretatul își doarme somnul veșnic.

Niculina Stoican a dezvăluit care este motivul din pricina căruia nu a ajuns până acum la mormântul lui Petrică Mâțu Stoian.

Motivul pentru care Niculina Stoian refuză să meargă la mormântul lui Petrică Mâțu Stoian: „Nici nu voi merge curând”

După ce Petrică Mâțu Stoian a murit, Niculina Stoican a fost pur și simplu devastată. Aceasta nu s-ar fi așteptat vreodată la una ca asta, fiind încă în șoc. Artista a declarat în repetate rânduri că încă nu îi vine să creadă că prietenul ei drag a încetat din viață, gând cu care nu se va obișnui prea curând.

Iar Niculina Stoican a recunoscut că nu a vizitat nici până în ziua de astăzi mormântul regretatului cântăreț de muzică populară, însă a spus și care este motivul real.

„Eu nu am fost la el la mormânt și probabil că nici nu am să mă duc curând, pentru că încă nu m-am obișnuit cu ideea că nu mai este și sinceră să fiu nici nu știu când am să mă obișnuiesc.

Pentru mine, el în sufletul meu este încă viu, cumva refuz să cred că nu mai este și mă țin ancorată în amintirile mele. Am avut o relație într-adevăr specială.”, a mărturisit Niculina Stoican, pentru Wowbiz.

Relația dintre Niculina Stoican și Petrică Mâțu Stoian, pusă sub semnul întrebării: „Nu îl lasă nici mort în pace”

Iar relația dintre Niculina Stoican și regretatul Petrică Mâțu Stoian a fost, de multe ori, pusă sub semnul întrebării.

Iar acest lucru a venit după ce Doru Gușman, impresarul artistului, a declarat că cei doi nu se înțelegeau deloc bine. Tot potrivit acestuia, cântăreața a reprezentat motivul pentru care acesta a ieșit la pensie mai devreme.

Doru Gușman a fost extrem de supărat și de faptul că sicirul lui Petrică Mâțu Stoian a fost depus la Ansamblul Maria Tănase, locul unde a cântat de-a lungul anilor și de unde s-a și pensionat cu scurt timp înainte de a muri.

”El a plecat de la Ansamblul Maria Tănase supărat, foarte supărat! Și a plecat din cauza ei, din cauza Niculinei Stoican. Pentru că îl teroriza, îl umilea. Nu s-a dus la un spectacol sau ceva, i-a făcut adresă la primărie, primăria i-a tăiat ziua. Mi-a spus: `Nu mai suport`.

El s-a pensionat din cauza ei, să scape de ea, să nu o mai vadă. Astea sunt cuvintele lui: `Nu vreau să o mai văd. Nu suport să mă umilească ea`. Știe toată lumea, știu cântăreții mari. Nu îl lasă acum, nici mort, în pace, vrea să se răzbune, nu știu”, a spus, printre lacrimi, fostul impresar al lui Petrică Mîțu Stoian, Doru Gusman, în direct, la Oltenia TV.

Reacția Niculinei Stoican: „Noi nu am avut o prietenie”

Însă atunci Niculina Stoican a negat toate acuzațiile.

”Noi nu am avut doar o prietenie, noi venim din aceleași locuri, noi am crescut împreună, am plecat pe același drum împreună, ne-am angajat împreună la Doina Gorjului, am plecat împreună de la Doina Gorjului. Am venit la Maria Tănase împreună, tot parcursul nostru profesional este împreună, am stat 14 ani”, a explicat, la rândul ei, Niculina Stoican, pentru Oltenia TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: