Redactia.ro
Home » Monden » Motivul pentru care Pepe a renunțat la televiziune: „Nu aveau nicio legătură cu cariera mea…”

Motivul pentru care Pepe a renunțat la televiziune: „Nu aveau nicio legătură cu cariera mea…”

În urmă cu câțiva ani, Pepe era nelipsit de pe micile ecrane, fiind o figură foarte iubită de publicul din țara noastră. În ultimul timp însă, aparițiile sale la televizor s-au împuținat semnificativ, iar zvonurile despre cariera sa în declin au început să apară. Deoarece este un bărbat asumat și deschis cu publicul său, artistul a explicat motivul pentru care a decis să se retragă din televiziune și să se concentreze pe alte proiecte.

Pepe se poate mândri cu o carieră muzicală care durează de mai bine de 20 de ani, perioadă în care a încântat publicul din România cu vocea sa unică și melodiile sale pline de viață. Cântărețul de muzică latino s-a bucurat de multă atenție din partea publicului său, dovadă fiind faptul că pentru mult timp era nelipsit din cadrul emisiunilor de televiziune. Fanii lui au avut șansa să-l vadă în calitate de jurat, concurent și invitat în cadrul multor producții celebre, dar în ultimul timp aparițiile sale au fost din ce în ce mai rare.

Pepe a explicat de ce s-a retras din televiziune

Fiind unul dintre artiștii cei mai vechi din țara noastră, s-a presupus că Pepe ar avea probleme în carieră. Aceste zvonuri au fost susținute și de declarațiile Oanei Zăvoranu, care nu doar o dată l-a ironizat pentru faptul că după divorțul lor din 2011, popularitatea sa a fost în declin.

Aceste lucruri nu sunt însă adevărate, iar Pepe a clarificat recent pentru publicul său acest subiect. Faptul că nu a mai avut proiecte în televiziune a fost o alegere personală, motivată de diferite aspecte din viața sa. A explicat că aparițiile la televizor nu mai sunt potrivite pentru drumul profesional pe care îl urmează acum, mai ales că are multe alte proiecte în care dorește să se implice.

„Nu am niciun proiect pentru mine. Mi s-a propus să mai intru în niște proiecte de televiziune, dar nu aveau nicio legătură cu cariera mea. N-are sens să consum energia, să stau 8-10 ore la o filmare, unde nu mă regăsesc cu proiectul respectiv.”, a mărturisit acesta în cadrul podcastului realizat de Radu Țibulcă.

Artistul este nemulțumit de banii pe care emisiunile îi ofereau

Mai mult, se pare că nici remunerația financiară primită de la diferitele posturi de televiziune care l-au contactat nu-l mai mulțumește. Deoarece are propriile afaceri, un canal de Youtube cu 400.000 de mii de abonați și diferite spectacole, a considerat că energia sa ar trebui să fie orientată spre aceste activități.

Astfel, chiar dacă a primit diferite oferte, Pepe a preferat să le refuze și să se concentreze pe lucrurile cu adevărat importante pentru el. Are multe planuri de viitor și intenționează să le ducă la bun sfârșit pe fiecare dintre ele, așa că televiziunea va rămâne pentru o perioadă pe plan secundar în cariera sa.

„Îmi mănâncă foarte mult timp și nu se justifică nici financiar și mai bine fac altceva.Eu am prezentat până acum Splash. M-au sunat de la Antena 1 dacă vreau să fac parte din juriu. Am întrebat care sunt datele pentru filmare și se suprapuneau cu trei concerte și două BAR online (n.r. emisiunea online pe care o realizează Pepe)”, a mai adăugat Pepe pentru aceeași sursă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: