Redactia.ro
Home » Monden » Motivul pentru care soțul Andreei Berecleanu poartă verigheta la gât dintotdeauna

Motivul pentru care soțul Andreei Berecleanu poartă verigheta la gât dintotdeauna

Sunt un cuplu discret, dar extrem de îndrăgit de publicul larg. Este vorba de Andreea Berecleanu și medicul Constantin Stan. Au împlinit de curând 6 ani de căsnicie, însă tot mai multă lume se întreabă de ce nu-și poartă la vedere verighetele. Explicația a venit chiar de la celebra știristă.

Mulți sunt cei care s-au întrebat de ce își poartă soțul Andreei Berecleanu, medicul Constantin Stan, verigheta la gât. Iată că “misterul” a fost deslușit acum chiar de către îndrăgita prezentatoare de știri.

Într-un interviu recent, Andreea Berecleanu a mărturisit ce însemnătate specială are verigheta pentru ea și partenerul ei, deși nu este purtată de niciunul dintre ei la vedere, așa cum o poartă majoritatea cuplurilor căsătorite.

Motivul pentru care soțul Andreei Berecleanu poartă verigheta la gât dintotdeauna

Se vede cu ochiul liber că Andreea Berecleanu și soțul ei, medicul estetician Constantin Stan, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, fiind căsătoriți din 2016.

Cuplul este unul destul de discret și mulți s-au întrebat care este „secretul” relației lor de durată. Iar știrista a făcut câteva dezvăluiri în acest sens.

Deși poartă mai multe bijuterii pe inelarul mâinii stângi, Andreea Berecleanu a povestit cu ce este mai special verigheta ei, dar și de ce partenerul ei o poartă dintotdeauna la gât, “cel mai aproape de suflet”.

„Verigheta este ascunsă între celelalte inele, mai bine zis protejată de ele. Pentru că are o poveste frumoasă și personală și bijuteria în sine este extrem de delicată. Are greutatea și grosimea firului de iarbă, este cea mai ușoară verighetă din lume. Soțul meu o poartă la gât dintotdeauna, asta pentru că ar fi expusă unei eventuale pierderi din cauza profesiei lui. În plus, așa o simte cel mai bine, cel mai aproape de suflet.

Inelul de logodnă este un inel vechi cu smarald, de asemenea cu o poveste specială între mine și soțul meu. Așa e viața noastră în permanență, formată din surprize, revelații, destin’, a mărturisit Andreea Berecleanu pentru publicația Unica.

Andreea Berecleanu, despre căsnicie: „Nu e un secret”

În acest an se fac 6 ani de când Andreea Berecleanu și Constantin Stan și-au unit destinele cu un mare și emoționant DA. Sunt fericiți că s-au găsit și, spune ea, nu a existat niciun moment în care să se fi gândit la despărțire.

„Îmi doresc să fie de durată, evident! Asta înseamnă să fim amândoi sănătoși! Dar cred că mai importantă este potrivirea. Mulți au relații de durată fără a avea nimic în comun. Știu, pare un paradox, dar e o realitate tristă. La fel cum cunosc căsnicii de peste 50 de ani care funcționează superb, acolo unde este dragoste.

În ceea ce ne privește, nu e un secret, e vorba doar de felul în care ne privim, în care ne vorbim, în care ne dorim o viață împreună. Suntem mereu conectați, chiar și atunci când suntem la distanță. Ne simțim chiar și când nu putem comunica. Este o uniune totală”, este mărturisirea emoționantă a Andreei Berecleanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: