Redactia.ro
Home » Monden » Motivul pentru care Viviana Sposub a renunțat la televiziune. Cum își câștigă banii acum

Motivul pentru care Viviana Sposub a renunțat la televiziune. Cum își câștigă banii acum

Viviana Sposub, cunoscută pentru aparițiile sale la emisiuni TV și reality show-uri, a decis să renunțe la televiziune, alegând să se concentreze pe activitățile din mediul online. Trecerea la platformele digitale i-a oferit mai multă libertate creativă și control asupra conținutului. Colaborează cu diverse branduri și se bucură de o carieră înfloritoare în social media. Viviana a explicat că decizia sa a venit și în contextul retragerii emisiunii pe care o prezenta, „Dimineața cu noi”, de la Kanal D.

Decizia de a părăsi televiziunea

Viviana Sposub și-a început cariera în televiziune ca prezentatoare meteo și reporter la Antena 1. A continuat să evolueze, ajungând să fie co-prezentatoare la „Vorbește Lumea” de pe Pro TV și la „Dimineața cu noi” de la Kanal D. Totuși, în urma scoaterii emisiunii din grilă, vedeta a ales să se retragă din televiziune și să se orienteze către online.

Aceasta a explicat că activitatea din mediul digital îi oferă posibilitatea de a-și crea propriile proiecte și de a fi mai aproape de publicul său, fără constrângerile specifice televiziunii. Platformele sociale i-au permis să colaboreze cu diverse branduri și să dezvolte conținut autentic.

Activitatea actuală și sursele de venit

În prezent, Viviana Sposub câștigă bani din colaborări cu branduri și proiecte în mediul online. Datorită popularității sale, a acumulat un număr mare de urmăritori, ceea ce o ajută să atragă parteneriate valoroase. Aceasta colaborează cu branduri de modă, frumusețe și lifestyle, promovând produse și servicii prin intermediul rețelelor de socializare.

Vedeta a mărturisit că această schimbare de carieră îi oferă mai multă flexibilitate și un echilibru mai bun între viața profesională și cea personală. Îi place să se implice în proiecte creative care reflectă valorile și pasiunile sale, iar colaborările îi permit să-și păstreze autenticitatea în fața publicului.

Relația cu George Burcea și planurile de viitor

Viviana Sposub trăiește o poveste de dragoste cu actorul George Burcea, pe care l-a cunoscut în cadrul emisiunii „Ferma” în 2020. Cei doi au reușit să-și mențină relația departe de influențele externe și să se susțină reciproc în carieră. Pentru viitor, Viviana nu exclude o eventuală revenire pe micile ecrane, însă momentan este concentrată pe proiectele online și dezvoltarea personală.

Prin această schimbare, Viviana Sposub demonstrează că adaptabilitatea și curajul de a ieși din zona de confort pot deschide noi oportunități, chiar și într-un domeniu atât de competitiv cum este cel al divertismentului.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: