Redactia.ro
Home » Știri » Motivul real pentru care Prințul Harry evită Marea Britanie nu are „nimic de-a face cu siguranța familiei”

Motivul real pentru care Prințul Harry evită Marea Britanie nu are „nimic de-a face cu siguranța familiei”

Decizia prințului Harry de a lipsi de la slujba de comemorare a bunicului său, dar de a zbura în Europa pentru Jocurile Invictus, a dus la reacții negative la adresa ducelui de Sussex, care a invocat anterior securitatea ca motiv al absenței sale din Anglia.

„Siguranța” este doar un pretext

Dar un comentator regal a susținut că nu protecția poliției este motivul pentru care Harry alege să evite Marea Britanie.

În schimb, bărbatul de 37 de ani alege să nu-și vadă familia pentru că nu se simte binevenit, a declarat Robert Jobson pentru The Mirror.

O mare parte din acest lucru se datorează iminentei lansări a cărții sale de dezvăluiri, care se pare că o va viza pe mama sa vitregă Camilla, ducesa de Cornwall.

Prințul Harry și Meghan nu se simt „doriți” în rândul familiei

Acest lucru îl crede un autor regal. Jobson spune că decizia lui Harry de a lipsi de la slujba de mulțumire a prințului Philip de la Westminster Abbey pe 29 martie nu are „nimic de-a face cu siguranța, ci cu faptul că el se simte nedorit”.

Harry se va afla la Jocurile Invictus din Olanda, însoțit de soția sa Meghan, ducesa de Sussex.
Prințul Harry și Meghan vor călători în Olanda, dar o vizită în Marea Britanie rămâne în aer.

„La Haga el va fi sărbătorit. Frații și surorile lui militari, din trecut și din prezent, îl laudă pe bună dreptate pe veteranul din Afganistan pentru ce a oferit forțelor armate și pentru că nu le-a uitat”, a declarat Robert Jobson pentru The Mirror. „În Marea Britanie nu va fi la fel de bine primit, mai ales de către propria familie, în contextul lansării viitoarei cărți”, a mai adăugat expertul regal.

„Probabil cartea sa va aborda relația lui dificilă cu ducesa de Cornwall, care a fost confirmată ca viitoare regina consort, în februarie, de către regina noastră și acest este cel mai probabil adevăratul motiv pentru care stă departe”, a explicat acesta.

„Îți poți imagina cât de chinuitor ar fi la cină dacă cineva ar întreba ce scrie despre ei în cartea „Random House” care va fi publicată în curând?”, a mai spus Robert Jobson.

Regina Elisabeta a II-a își va sărbători cea de-a 96-a aniversare pe 21 aprilie, chiar în mijlocul Jocurilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: