Redactia.ro
Home » Monden » Mugur Mihăescu, distrus de durere: „pierzi niște lucruri pe care nu ai știut să le prețuiești“

Mugur Mihăescu, distrus de durere: „pierzi niște lucruri pe care nu ai știut să le prețuiești“

Mugur Mihăescu este unul dintre cele mai recognoscibile și admirate personaje mondene. Spunem personaje deoarece a reușit cu succes să aducă la viață două personalități diferite sub numele de Garcea sau Leana cu care lumea încă îl mai confundă.

Însă, sub talentul său actoricesc, se ascund sentimente de durere. Căci a pierdut-o prea devreme pe cea care l-a făcut om mare. Mugur își amintește cu durere în suflet și lacrimi în ochi de ignoranța copilăriei, de momentul în care crezi că totul îți aparține și uiți să apreciezi.

Mugur Mihăescu, plânge și acum figura maternă

Mugur Mihăescu s-a retras din lumea filmelor, însă nu și din viața publică. Este om de afaceri și deține un canal de youtube unde își mai încâtă fanii cu emisiuni tip podcast, cu intro de scenetă. Umorul său care a făcut istorie nu-i lipsește nici azi.

Nici în cele mai grele clipe, nu se dezice de haina prin care s-a făcut remarcat. Cu un strop de tristețe, unul de umor subtil și dureror, Mugur a povestit ce a simțit când mama lui s-a stins.

„Când mama nu mai era, mi-a fost dor că nu mai avea cine să mă bată. Nu mai aveam palma cui să o iau după cap. Nu mă durea. Nu mă bătea atât de grav. Mă plesnea și știa de ce.

Când am pierdut-o, mă rugam să se scoale măcar să îmi mai dea o palmă. Atunci plângeam și mă enervam că mă bate. Mai târziu pierzi niște lucruri pe care nu ai știut să le prețuiești”, a declarat Mugur Mihăescu.

Interviul dat de Mugur ne atrage atenția că nu avem tot timpul. Nu avem vreme de pierdut. Nu știm când vine finalul. Trebuie să trăim acum și aici și să facem mereu ce simțim. Să prețuim mai des și cu recunoștință chiar și o palmă pe care un părinte ți-o oferă. Poate că știe el mai bine, după cum zicea actorul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: