Redactia.ro
Home » Stil de viață » Mulți străini adoră aceste produse românești de la Lidl. La noi nu sunt la fel de cumpărate

Mulți străini adoră aceste produse românești de la Lidl. La noi nu sunt la fel de cumpărate

Cel mai iubit produs de români, din nou, la reducere

Produsele românești au început să cucerească piața internațională, iar multe dintre acestea se găsesc acum pe rafturile magazinelor Lidl din alte țări. Deși sunt considerate banale de către români, aceste produse sunt apreciate și savurate de cetățenii străini. Iată ce produse din România se vând și se cumpără de către străini în supermarketurile Lidl din alte țări și de ce sunt atât de populare.

Ce produse românești cumpără străinii de la Lidl

Străinii care fac cumpărături la Lidl sunt încântați să descopere o gamă variată de produse „Made in Romania”. Printre acestea se numără berea Timișoreana, mălaiul românesc, zacusca și salamul de Sibiu. Aceste produse sunt exportate în țări precum Bulgaria, Grecia, Ungaria, Cehia și Slovacia. Lidl colaborează cu mai mulți producători români pentru a aduce aceste delicioase produse pe rafturile din alte țări.

Reprezentanții Lidl au subliniat importanța colaborării cu furnizorii locali încă de la intrarea pe piața românească:”Încă de la intrarea noastră pe piață, colaborarea cu furnizorii locali a fost o prioritate pentru noi. Am crescut anual numărul de acorduri încheiate cu aceștia. Modelul nostru de business ne-a permis ca, pe lângă includerea unor produse fabricate în România în oferta noastră, să contribuim și la dezvoltarea furnizorilor noștri ca exportatori în alte țări în care Lidl este prezent.

În acest moment, avem zeci de furnizori alături de care am dezvoltat o colaborare de încredere și împreună cu care am putut să aducem o mulțime de produse românești pe rafturile magazinelor Lidl din alte țări. Dezvoltarea relațiilor cu furnizorii locali rămâne o prioritate pentru noi și vom continua să creștem numărul de exporturi.

Berea Timișoreana și alte produse populare

Unul dintre produsele românești cele mai populare în străinătate este berea Timișoreana. Aceasta este apreciată pentru gustul său autentic și calitatea constantă. În plus, mălaiul românesc, zacusca și salamul de Sibiu sunt alte produse care se vând bine în magazinele Lidl din afara României. Aceste produse sunt considerate delicatese de către străini, care le apreciază pentru gustul lor tradițional și autenticitate.

Lactatele de la Fabrica de Lapte din Hălchiu, uleiul produs de Expur și sucurile și snacksurile de la Tymbark Maspex România sunt de asemenea exportate și găsite pe rafturile Lidl din alte țări. Rompaper, un alt furnizor român, exportă diverse articole care sunt bine primite de consumatorii străini.

Lidl a reușit să își creeze o rețea solidă de furnizori locali, ceea ce a permis nu doar comercializarea produselor românești în România, ci și exportul acestora în alte țări. Aceasta este o realizare semnificativă pentru producătorii români, care astfel își pot extinde piața și pot contribui la dezvoltarea economică a țării.

Lidl în România: creștere și impact

Lidl a intrat pe piața din România în 2011, înlocuind magazinele Plus. De atunci, Lidl a devenit un nume de referință pentru cumpărători, cunoscut pentru produsele de calitate la prețuri accesibile. În prezent, Lidl are peste 290 de magazine în întreaga țară și angajează peste 9000 de persoane în diverse roluri, de la casieri și manageri până la directori și patroni.

Pentru a-și menține clienții fideli și pentru a atrage noi cumpărători, Lidl organizează campanii de reduceri săptămânale, oferind promoții atractive la o gamă variată de produse. Aceasta strategie a contribuit la succesul continuu al Lidl pe piața românească și la consolidarea relațiilor cu clienții.

Lidl a demonstrat că poate să fie un partener de încredere pentru producătorii români și că poate să contribuie la promovarea și exportul produselor românești. Această colaborare benefică pentru ambele părți a dus la creșterea vizibilității și aprecierii produselor românești pe piețele internaționale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: