Redactia.ro
Home » Monden » N-o să îți vină să crezi ce face Marina Voica la 86 de ani. Sunt tineri care nu au curaj

N-o să îți vină să crezi ce face Marina Voica la 86 de ani. Sunt tineri care nu au curaj

Marina Voica, operată de urgență pe cord deschis

Marina Voica este unul dintre cele mai mari nume ale muzicii. Cântăreața de origine rusă are 86 de ani acum, dar nu se sfiește de la sporturile extreme. Ea a acceptat o provocare la care nu mulți s-ar încumeta. Despre ce este vorba.

Marina Voica pe motor la 86 de ani

Cătălin Măruță a fost cel care a provocat-o pe Marina Voica să meargă pe două roți alături de Magitot. Acesta i-a propus artistei să accepte să dea o tură de București pe motor, iar ea a acceptat fără să se gândească prea mult. Deși este destul de riscant să circuli pe un asemenea autovehicul, Marina Voica a fost foarte încrezătoare și s-a distrat de minune alături de Magitot.

Magitot: Sunteți perfectă!
Marina Voica: Sunt ca o pisică, am echilibru?
Magitot: Aveți tot ce trebuie!”, a fost dialogul dintre cei doi.

sursa foto: captură youtube

Marina Voica a avut probleme de sănătate recent

Marea artistă Marina Voica s-a confruntat recent cu mari probleme de sănătate. În urmă cu câteva luni, artista a fost operată pe cord. După intervenția chirurgicală vedeta s-a recuperat surprinzător de rapid și a revenit pe scenă. În unul dintre spectacolele ei a ținut să îi transmită un mesaj medicului care i-a salvat viața.

„Este greu să vorbești despre o mare minune care s-a întâmplat aici: o operaţie pe inimă foarte grea, la o femeie de 84 de ani. Nu mă condamnați că vreau să trăiesc. Echipa spitalului şi doctorul Zoltan Galajda au făcut o operă de artă pe inima mea. N-am cuvinte, adevărată artă.”, spunea Marina Voica, după ce a fost externată din spital.

Marina Voica are doar pensie de urmaș

Celebra și talentata Marina Voica nu primește pensie pentru munca depusă pe scenele românești. Cântăreața incasează lunar în schimb o pensie de urmaș, dar și indemnizație de merit. Pentru mulți ani, Marina Voica a trăit alături de Viorel Teodorescu, un medic cardiolog de excepție. Din nefericire aceasta a decedat în urmă cu ceva ani, iar Marina Voica primește lunar o pensie de urmaș în valoare de aproximativ 1900 de lei.

Pe lângă pensia de urmaș, celebra artistă primște lunar de la Ministerul Culturii o indemnizație de merit. Conform legislației în vigoare, indemnizația de merit reprezintă de trei ori valoarea salariului minim brut pe țară. Caloarea minimă a salariului triplificat reprezintă aproximativ 6900 de lei. Pe deasupra această indemnizație este neimpozabilă. La un calcul simplu, venitul artistei ajunge la aproape 9000 de lei pe lună.

Nu mă plâng nici din punct de vedere material, chiar dacă nu am pensie de la stat. Am fost artist liber profesionist. Mă mulțumesc cu pensia de urmaș (după moartea soțului său). Și, mulțumită Ministerului Culturii, primesc o indemnizație de merit, datorită valorii recunoscute de public a muncii mele și a vechimii în activitatea artistică. Nu am probleme cu partea materială.„, declara Marina Voica.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: