Redactia.ro
Home » Monden » Nadir s-a reprofilat. Cu ce se ocupă în prezent cântărețul / Noile afaceri îi aduc profit de milioane

Nadir s-a reprofilat. Cu ce se ocupă în prezent cântărețul / Noile afaceri îi aduc profit de milioane

Nadir

Dacă în perioada pandemiei nu a mers cu muzica, Nadir s-a reorientat și a investit într-un domeniu care îi aduce un venit considerabil. Mai exact, cântărețul a dat muzica pe imobiliare.

Nadir a investit în imobiliare

Finalistul X-Factor a construit prin firma sa peste 40 de vile de lux. Nu a renunțat la muzică însă, dar din cauza situației din ultimii doi ani a preferat să stea mai mult pe șantier.

În 2020, cântărețul de origine libaneză s-a pus serios pe treabă și a investit o avere într-un mic cartier de vile în nordul Bucureștiului, mai exaxt în Tunari. Susține că a preluat afacerea de la tatăl său, pe care o conduce împreună cu partanera sa, Georgiana.

„Afacerea cu casele este cu mult înainte de muzică. Am preluat-o de la tata că el asta făcea, construia, dar el nu le vindea, ci le ținea pentru închiriere. Eu am început să le și vând. Am preluat ștafeta de la el.”, a declarat Nadir pentru Fanatik.

Mărturisește că i-a fost greu la început, deoarece a investit proprii bani. Nadir a început cu 5 case, apoi ușor-ușor afacerea sa s-a dezvoltat și a reușit să facă profit. „Am fost tot timpul pe muchie de cuțit, dar și norocos.”, susține el.

Se ocupă și cu comercializarea de țigări electronice

Pe lângă imobiliare, Nadir mai deține un business profitabil. Acesta se ocupă și cu comercializarea produselor de vaping. Cele două firme pe care le deține Nadir au înregistrat cifre de afaceri impresionante în ultimul an fiscal declarat, oficial, la ANAF.

Astfel, compania de construcții a reușit să obțină o cifră de afaceri de aproape 550.000 de lei și un profit de aproape 450.000 de lei. Cea de-a doua firmă a comunicat oficial, pentru ultimul an fiscal declarat, o creștere impresionantă a cifrei de afaceri, ajungând la peste 16.000 de lei și un profit de peste 55.000 de lei, potrivit Fanatik.

„Import niște țigări electronice. Am intrat deja în multe benzinării, multe magazine. Am intrat în peste 100 de magazine. Deja are o cifră de afaceri foarte mare pentru cinci luni de când am început. În 2024 maxim voi depăși ce fac cu casele sau cel puțin așa îmi doresc.”, a spus Nadir.

Nadir are doi copii cu partenera lui, Georgiana: o fetiță, Eveline, născută pe 23 august 2016, și un băiețel, Azar, născut pe 26 septembrie 2018.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: