Redactia.ro
Home » Sport » Năstase a jignit-o din nou pe Serena! Nu s-a putut abține!

Năstase a jignit-o din nou pe Serena! Nu s-a putut abține!

Năstase a jignit-o din nou pe Serena

Năstase a jignit-o din nou pe Serena. Fostul lider mondial nu se poate abține. Înaintea finalei de la Wimbledon dintre Simona Halep și Serena Williams, fostul lider mondial a comis-o. Întrebat în cadrul unei emisiuni ce părere are despre adversara Simonei, Năstase nu s-a abținut.

„A mai slăbit 20 de grame. Când cade, trebuie să o ridice cu macaraua. A și născut, fizic nu stă prea bine. După fiecare punct stă mai mult de 26 de secunde”, a spus Ilie Năstase, la Digi Sport.

Halep a învins-o o singură dată pe Serena

Chiar dacă statistica nu îi este favorabilă Simonei Halep, specialiștii consideră că are prima șansă. Românca a reușit să o învingă doar o singură dată în 10 întâlniri pe Serena Williams. În urmă cu 5 ani, la Singapore. Ultima întâlnire dintre cele două a fost în optimile de finală la Australian Open unde americanca s-a impus cu 6-1, 4-6, 6-4.

„Lovește puternic Serena, ăsta este singurul lucru. Simona are prima șansă. Are încredere cum a spus și ea. Serena e obosită, e puțin cam grasă, după mine”, a mai spus Ilie Năstase.

Nu este pentru prima data când singurul roman care a jucat finala de simplu la Wimbledon face astfel de comentarii. În urmă cu doi ani, a stârnit un adevărat scandal după ce a făcut un comentariu discriminatoriu despre copilul pe care Serena Williams trebuia să-l nască.

Țiriac ironie la adresa Serenei

După ce, Năstase a jignit-o din nou pe Serena și Ion Țiriac a făcut câteva comentarii la adresa adversarei Simonei Halep.

„Chit că băbuţa aia are 36 de ani sau 37, pentru tenis nu este foarte tânără. Să o spunem pe aia dreaptă, mai are şi kilogramele pe care le are, dar atunci când o rade, nici nu poţi să pui altfel pe româneşte, mingea se duce de două ori mai repede ca la oricare alta”, a spus Tiriac pentru Prosport.

În urmă cu ceva timp omul de afaceri a mai avut câteva comentarii la adresa americancei.

„Cu tot respectul, are 90 de kilograme și 36 de ani. Mi-aș dori ca tenisul feminin să aibă alte opțiuni”, a declarat Țiriac, pentru Sport Bild.

Atunci sportiva nu a rămas indiferentă la afirmațiile lui Ion Țiriac.

„Mereu spun că oamenii au dreptul la o opinie. În mod cert, tenisul feminin înseamnă mai mult decât mine. Mult mai mult, dar voi discuta cu el, credeți-mă, voi discuta cu el. Este un comentariu ignorant și sexist”, a spus Williams, pentru New York Times.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini