Redactia.ro
Home » Știri » Natalia Mateuț, audiată de DIICOT. Ce spune vedeta despre presupusele acuzații

Natalia Mateuț, audiată de DIICOT. Ce spune vedeta despre presupusele acuzații

Ce salariu are Natalia Mateuț la Antena Stars. Cât câștigă pe lună fata lui Dorin Mateuț

Natalia Mateuț a făcut primele declarații după ce a fost audiată de DIICOT în legătură cu un dosar de trafic de droguri. În presă au apărut informații conform cărora vedeta a fost chemată la audieri, iar reporterii Spynews.ro au reușit să obțină declarații exclusive de la coprezentatoarea de la Xtra Night Show.

De ce a fost chemata la DIICOT

Mateuț a explicat că a fost chemată la DIICOT pentru a fi întrebată dacă îl cunoștea pe unul dintre inculpați, însă ea a negat că ar avea vreo legătură cu respectivul individ. Ea a subliniat că fiind o persoană publică, interacționează cu diverse persoane în cadrul jobului său.

„Am fost chemată la DIICOT pentru a spune dacă il cunosc pe un anumit inculpat. Din moment ce sunt persoană publică, jobul meu implică să intru în contact cu tot felul de persoane, se face mai multă tevatură decât este cazul. O să va spun și vouă, așa cum am și declarat și către DIICOT, nu cunosc persoana de care am fost întrebată. Dacă din întâmplare cineva se află în același club sau pe aceeași terasă cu mine, nu înseamnă că ne și cunoaștem. În realitate, nu s-a întâmplat nimic. Am răspuns prompt întrebărilor autorităților și asta a fost. Am stat 20 de minute, am plecat acasă, tot în calitate de martor. Cu această calitate am venit, cu aceasta am plecat”, a declarat Mateuț pentru Spynews.ro.

Ce așteptări are Natalia în ceea ce privește viața de cuplu

Pe lângă aceste aspecte, Natalia Mateuț a dezvăluit și așteptările sale în ceea ce privește viața de cuplu. După ani de experiențe în dragoste, ea recunoaște că relațiile pline de provocări au riscul de a se sfârși.

„Cred că dragostea pe muchie de cuțit duce tot timpul la finalul relației, până la urmă, pentru că muchia aceea de cuțit înseamnă tot timpul o amenințare și tot timpul o provocare. Deja nu mai sunt la vârsta la care să stau într-o relație așa doar de dragul provocării, eu vreau ceva liniștit. M-am maturizat, nu mai sunt ce am fost, dar trebuie să fie tot timpul ceva picant, în orice relație”, a explicat Natalia Mateuț.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: