Redactia.ro
Home » Monden » Natașa Raab a împlinit 69 de ani. Care este starea de sănătate a actriței care a făcut-o celebră pe Coana Chiva (galerie foto)

Natașa Raab a împlinit 69 de ani. Care este starea de sănătate a actriței care a făcut-o celebră pe Coana Chiva (galerie foto)

GALERIE FOTO (6)

Pe 15 iulie a fost ziua de naștere a Natașei Raab. Actrița care a făcut-o celebră pe Coana Chiva, a petrecut alături de persoanele aproapiate acasă la ea, la țară.

„Natașa este cu noi, la căsuța noastră de la țară, la aer curat. O serbăm cu tort, pui la cuptor, turtițe calde și cu ardei copți.“, a povestit Viki, prietena actriței.

Natașa Raab, una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe din țara noastră, în vârstă de 69 de ani, trece prin clipe grele de când a fost diagnosticată cu boala Parkinson. Deși a avut roluri importante de-a lungul carierei sale, Natașei nu i-a prea sunat telefonul de ziua ei.

„Dintre marii artiști nu a sunat-o mai nimeni, doar câțiva prieteni. Cei de vârsta dânsei poate că au și ei problemele lor, iar cei tineri nu o mai cunosc“, a adăugat prietena actriței.

Care este starea de sănătate a actriței Natașa Raab

Natașa Raab a fost diacnosticată cu Parkinson în urmă cu doi ani. Actrița se luptă cu boala autoimună de ceva vreme și, deși ține cont cu strictețe de recomandările medicilor, starea ei, din păcate, nu pare să se îmbunătățească.

„Boala stagnează. Vorbește foarte greu, iar cu mersul nu se mai descurcă deloc. Cu tratamente, am tot sperat. Dar nici neurologii nu știu, ridică din umeri, nu mai speră. De fapt, acum toți medicii ridică din umeri, oriunde te-ai duce. Mai bine mori decât să ajungi prin spitale“, a spus prietena actriței pentru ego.ro

Nu este prima dată când actrița se confruntă cu probleme de sănătate. În urmă cu mai bine de 20 de ani, îndrăgita actriță a fost diagnosticată cu cancer uterin.

Actrița a filmat și anul trecut un videoclip pentru firma de lactate a cărei imagine este de mai bine de zece ani. Din cauza problemelor de sănătate, echipa de montaj a trebuit să-i recompună vocea din bucăți:

”A venit întreaga echipă la mine acasă, am filmat, apoi vocea am compus-o din bucăți, la montaj, din vocea mea, de anii trecuți, dar și de acum. Am repetat de multe ori prin casă: ”Prea bun, prea ca la țară!”, ca să iasă totul perfect”, a declarat actrița pentru ego.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini