Redactia.ro
Home » Horoscop » Nativele zodiacului cu un IQ ridicat. Cea mai deșteaptă zodie feminină

Nativele zodiacului cu un IQ ridicat. Cea mai deșteaptă zodie feminină

Nativele zodiacului cu un IQ ridicat. Cea mai deșteaptă zodie feminină

Nativele zodiacului cu un IQ ridicat. Iată cine este considerată cea mai deșteaptă zodie feminină.

Nativele zodiacului cu un IQ ridicat. Cea mai deșteaptă zodie feminină

O zodie feminină este considerată o enciclopedie. Aceste femei din această zodie știu multe din diverse domenii, chiar dacă nu fac parte din aria lor de activitate. Lor le place, de obicei, să fie informate, să citească despre tot și despre toate, reușind astfel să asimileze tot felul de informații ca un burete.

Orice conversație cu ele e o plăcere și, de obicei, lor le place să fie în centrul atenției și să acapareze discuția, mai ales că și au lucruri interesante de spus. Vorbesc bine și îi atrag pe ceilalți ca un magnet, lucru care le face să se „umfle în pene”, iar oratoria lor să fie și mai înflăcărată. Probabil v-ați dat seama despre cine este vorba. Ei, bine, este vorba despre nativele născute în perioada 23 iulie – 23 august, adică despre Leoaice.

Nativii care au o primăvară regretabilă. Mercur retrogradează în zodia lor

A doua perioadă în care Mercur va fi retrograd este cuprinsă între 21 aprilie și 15 mai 2023, când va retrograda în zodia Taur. Din cauza acestui fenomen astrologic, pentru mulți dintre acești nativi din zodia Taur se anunță schimbări majore, care pot fi bune sau rele, în funcție de situație. Să nu uităm că Taurul evită și urăște schimbările.

Totuși, Taurii trebuie să știe că îi așteaptă o perioadă dificilă, în care nu trebuie să se ocupe de lucruri noi și nici să pornească afaceri sau proiecte, căci toate vor fi sortite eșecului, a relatat Adevărul.

E posibil ca multă lume să se simtă iritată în preajma Taurilor, cât este Mercur retrograd.

De asemenea, Taurii s-ar putea simți leneși și s-ar putea să își vadă planurile perturbate. Comunicarea ar putea fi problematică, de asemenea, iar Taurii ar putea să nu mai își atingă scopurile. Retrogradarea lui Mercur nu va face decât ca zodia Taur să fie mult mai dificilă decât era până atunci, conform Adevarul.

Taurii, „vampirii neputinței”

Pentru că vampirii energetici pot fi de mai multe feluri, nativii Taur fac parte din categoria „vampirii neputinței”, potrivit Click.ro. Îi poți recunoaște pentru că sunt cei care se plâng constant, spun că nu reușesc să realizeze nimic, dar nici nu schimbă nimic în viața lor, iar orice discuție va fi doar despre ei și atât, ceilalți oameni din jur nu există sau orice altceva nu pare să conteze.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: