Redactia.ro
Home » Monden » „Ne-am izbit frontal cu un TIR” Emily Burghelea, implicată într-un accident rutier

„Ne-am izbit frontal cu un TIR” Emily Burghelea, implicată într-un accident rutier

GALERIE FOTO (3) Fosta asistenta de la Acces Direct infectată cu COVID19_

Emily Burghelea, cunoscuta influenceriță în vârstă de 25 de ani, a trecut prin momente de groază în timpul vacanței sale în Mauritius. Aceasta a fost implicată într-un grav accident de mașină, eveniment care a lăsat urme atât fizice, cât și emoționale asupra ei. Autoturismul în care se afla s-a ciocnit frontal cu un TIR, iar impactul a fost devastator.

Impactul și primele momente de șoc

Într-o postare pe Instagram, Emily Burghelea a detaliat circumstanțele accidentului, explicând cum autoturismul în care se afla a intrat frontal într-un TIR. „Am intrat frontal într-un TIR. Am scăpat cu viață doar datorită lui Dumnezeu. Eram în taxi, mai aveam 5 minute până la aeroportul din Mauritius. În ultima curbă, pe un drum neiluminat, orbiți de faza lungă a tuturor celor de pe contrasens, ne-am izbit frontal la 80 km/oră de un TIR care a apărut din senin parcat în mijlocul străzii.”

În momentul impactului, Emily era însoțită de nașa sa, iar întreaga familie o aștepta la aeroport. Impactul a fost atât de puternic încât nașa sa a fost aruncată peste Emily, iar aceasta din urmă s-a izbit de geamul mașinii, strivindu-și fața. Emily a relatat că după impact, s-au trezit amândouă pe parbrizul mașinii, însă nașa sa era inconștientă.

Momente de panică și lupta pentru supraviețuire

Emily a descris senzația de moleșeală și dorința de a se întinde pe câmp, însă a fost impulsionată de un instinct puternic de supraviețuire. „Am simțit că mă învăluie o senzație de moleșeală, care mă trimitea să mă întind pe câmp. Am început să zic „Tatăl Nostru” și primul gând care mi-a venit în minte a fost să mă scutur de toată durerea, să o iau pe nașa de acolo și să fugim. A fost primul semn divin.”

Într-o stare de semi-conștiență, nașa sa delira, strigând „Where is my son”, ceea ce a sporit groaza situației. Emily a reușit să își adune forțele și să își mobilizeze nașa pentru a ieși din mașina avariată.

Consecințele accidentului și vindecarea emoțională

Accidentul a lăsat urme adânci asupra lui Emily, atât fizic cât și emoțional. Fotografiile postate pe rețelele sociale, în care apărea cu răni pe față și pe corp, au stârnit îngrijorarea fanilor. Emily a mărturisit că fiecare moment al accidentului îi revine în minte cu o intensitate înfricoșătoare. „Moartea ne-a făcut cu mâna. Când închid ochii resimt fiecare moment și mă doboară. Tremur când îmi aduc aminte.”

În ciuda traumelor, Emily a simțit că a fost ghidată de o forță divină, care a ajutat-o să găsească puterea de a supraviețui și de a trece peste aceste momente dificile. „Pașii noștri pe lângă moarte nu s-au oprit aici, am fost ghidate de Dumnezeu și lucrurile au luat o întorsătură la care nimeni nu s-ar fi așteptat.”

Reacțiile fanilor și sprijinul comunității online

Postarea lui Emily a generat numeroase reacții din partea fanilor și a comunității online. Mulți dintre urmăritorii săi și-au exprimat sprijinul și au trimis mesaje de încurajare, dorindu-i însănătoșire grabnică și putere de a depăși trauma. Sprijinul emoțional primit din partea comunității online a fost o sursă importantă de confort pentru Emily în aceste momente dificile.

Experiența traumatică a determinat-o pe Emily să reflecteze asupra fragilității vieții și asupra importanței fiecărui moment petrecut alături de cei dragi. În postările sale ulterioare, aceasta a împărtășit gânduri despre recunoștință și despre valoarea vieții. „Fiecare zi este un dar și fiecare clipă petrecută alături de cei dragi este neprețuită. Am învățat să apreciez mai mult tot ceea ce am și să nu iau nimic de-a gata.”

Recuperarea fizică și emoțională

Recuperarea după un astfel de accident nu este ușoară, atât din punct de vedere fizic cât și emoțional. Emily a început un proces de vindecare care include atât tratamente medicale, cât și sprijin psihologic. A recunoscut deschis că trecerea peste trauma accidentului va necesita timp și răbdare, dar este hotărâtă să își refacă viața și să își recapete încrederea.

Emily a subliniat, de asemenea, importanța siguranței rutiere și a precauției în trafic. Experiența sa tragică servește ca un memento pentru toți participanții la trafic să fie vigilenți și responsabili, pentru a preveni astfel de incidente dramatice. „Viața este prețioasă și un moment de neatenție poate avea consecințe devastatoare. Vă rog să fiți atenți și să conduceți responsabil.”

Planuri de viitor și lecții învățate

În ciuda evenimentului nefericit, Emily Burghelea rămâne optimistă și își propune să își continue activitatea și să împărtășească lecțiile învățate cu comunitatea sa. „Accidentul m-a învățat cât de important este să trăiești în prezent și să te bucuri de fiecare moment. Voi continua să îmi urmez pasiunile și să fiu un exemplu de reziliență pentru toți cei care mă urmăresc.”

Accidentul din Mauritius a fost un eveniment traumatic care a schimbat viața lui Emily Burghelea, însă aceasta a reușit să găsească puterea de a merge mai departe. Cu sprijinul familiei, al prietenilor și al comunității online, Emily își continuă călătoria de recuperare și își propune să fie o sursă de inspirație și încurajare pentru ceilalți.

Ce mesaj a primit sotul ei

Sotul fostei prezentatoare a povestit ca in timpul accidentului, pe telefon a primit un mesaj care l-a tulburat: „S.O.S accident detecta. Am apelat serviciile de urgență din această localizare aproximativă după ce IPhone-ul a detectat un accident. Primiți acest mesaj deoarece v-am înregistrat drept persoană de contact în caz de urgență”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini