Redactia.ro
Home » Știri » Nelson Mondialu își ridică o casă impresionantă cu vedere panoramică. Ce mesaj dur le transmite criticilor

Nelson Mondialu își ridică o casă impresionantă cu vedere panoramică. Ce mesaj dur le transmite criticilor

Nelson Mondialu, cunoscut pentru activitatea sa intensă pe platformele de socializare, a făcut din nou valuri în rândul urmăritorilor săi. De data aceasta, el a ales să le prezinte fanilor și, mai ales, criticilor săi, casa pe care o construiește. În stilul său caracteristic, Nelson a postat un videoclip în care arată stadiul lucrărilor, trimițând și un mesaj dur celor care îl invidiază sau îl critică pentru stilul de viață. „Muriți de ciudă!” a fost una dintre replicile sale, marcând o atitudine provocatoare și plină de încredere.

O casă cu vedere panoramică

Nelson Mondialu este cunoscut pentru stilul său excentric și direct, iar casa pe care o construiește nu face excepție. Aflat în plin proces de ridicare a noii sale locuințe, el a ținut să arate urmăritorilor că nu duce lipsă de ambiție și muncă. Casa, încă în construcție, oferă o priveliște impresionantă asupra munților Bucegi și Țibleșului, ceea ce, în mod evident, este un motiv de mândrie pentru Nelson.

”Degeaba vă e ciudă pe mine, că uitați ce scări are Nelson! Uitați-vă scări originale. Vă e ciudă, dar n-am ce să vă fac. Uitați cum se vede, e panoramic, se văd munții Bucegi, munții Țibleșului.

Voi ce ați crezut? Că am murit? Că: „du-te Nelson la lucru”. Da eu lucrez bă! Eu lucrez, că nu lucrați voi! Nu aveți voi minte nucleară să vă descurcați în orice țară. Vedeți ce înseamnă să fii om bun cu credință în Dumnezeu?”, a spus Nelson Mondialu.

Mesaj pentru hateri și credința în Dumnezeu

În stilul său specific, Nelson Mondialu nu s-a oprit la a arăta doar aspectele fizice ale casei sale în construcție, ci a transmis și un mesaj celor care l-au acuzat că nu muncește sau că duce o viață superficială. El a adăugat că, spre deosebire de mulți dintre cei care îl critică, el știe să se descurce oriunde în lume, datorită „minții sale nucleare” și credinței în Dumnezeu.

Pe lângă discuțiile despre casa sa în construcție, Nelson Mondialu a dezvăluit și detalii despre implicarea sa în viața personală a fiului său, Livian. Nelson a mărturisit că a avut un rol activ în selectarea partenerelor fiului său, punându-le la test pe toate femeile care au intrat în viața acestuia.

„Trebuie să precizez că, mie dacă nu mi-a plăcut fata cu care ieșea Lobo, am făcut orice, m-am dat peste cap și le-am dat afară”, a declarat Nelson Mondialu pentru Fanatik.

Nelson și-a dorit ca Livian să aibă alături o femeie care să fie nu doar frumoasă și inteligentă, ci și provenită dintr-o familie bună. Din fericire, nora sa, Alexandra, a îndeplinit toate criteriile pe care el le avea pentru o parteneră ideală pentru fiul său.

O viață expusă publicului

Nelson Mondialu a devenit o figură extrem de cunoscută pe rețelele de socializare, datorită modului său direct de a comunica și a stilului său de viață excentric. Casa pe care o construiește este doar un alt exemplu al modului în care își ține urmăritorii la curent cu tot ceea ce face. Deși criticile nu lipsesc, Nelson pare să fie mai motivat ca niciodată să demonstreze că este un om de acțiune, capabil să își construiască propria realitate, indiferent de părerea celorlalți.

În concluzie, Nelson Mondialu își continuă viața în stilul său inconfundabil, construindu-și o casă care reflectă atât ambiția sa, cât și dragostea pentru frumos. În timp ce proiectul casei continuă, Nelson rămâne activ pe rețelele de socializare, dovedind că reușește să-și împlinească visele, în ciuda invidiei sau criticilor celor din jur.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: