Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » FOTO Nepoții și-au îngropat bunica alături de telefonul mobil. Ce SMS au primit la 3 luni de la înmormântare

FOTO Nepoții și-au îngropat bunica alături de telefonul mobil. Ce SMS au primit la 3 luni de la înmormântare

GALERIE FOTO (2)

O femeie îndurerată de moartea bunicii sale iubite a trimis deseori mesaje pe telefonul mobil al femei . Familia acesteia a decis să fie îngropată cu telefonul mobil, deoarece femeia avea o plăcere imensă de a da mesaje tuturor membrilor familiei, pentru a vedea dacă sunt bine. Mare a fost mirarea nepoatei atunci când a primit un răspuns de la bunica neînsuflețită. A simțit că îi stă sângele în loc! 

Nepoții și-au îngropat bunica alături de telefonul mobil. Nu se așteptau la ce a urmat

Lesley Emerson, în vârstă de 59 de ani, a murit de cancer intestinal în iunie 2011, iar rudele ei i-au pus telefonul în sicriu pentru că îi plăcea să le trimită mesaje membrilor familiei, potrivit The Shields Gazette.

Nepoata ei, Sheri Emerson, îi trimitea uneori mesaje iubitei sale bunici ca modalitate de a face față, dar a fost îngrozită când a primit un răspuns, la 3 luni de la înmormântare!

Ce SMS au primit la 3 luni de la înmormântare

„Am grijă de tine, vei trece peste asta, vei fi bine”, spunea primul răspuns către Sheri Emerson, care locuiește în estul Angliei.

Sursa foto: dailymail.co.uk

Când femeia pietrificată a întrebat cine era misteriosul autor al mesajului, a primit acest mesaj: „Un vegetarian deranjant”.

Sheri Emerson, în vârstă de 22 de ani, a declarat că s-a simțit rău când a văzut textele.

„Trimisesem un mesaj miercuri seară în care îi spuneam lui Nan despre viața de familie și apoi am primit răspunsul joi”, a spus ea.

„Evident, știm că Nan nu avea de gând să răspundă vreodată la mesajele noastre. A fost doar ceva ce am făcut ca un confort pentru noi înșine, pentru că îi plăcea să trimită mesaje. Vă puteți imagina la ce mă gândeam când am văzut că apare un mesaj de la ea.”

Operatorul de telefonie mobilă o2 i-a înfuriat pe soții Emerson

Unchiul lui Sheri Emerson, Graham Emerson, a sunat la numărul de telefon și a vorbit cu un bărbat care a spus că a folosit acel număr de telefon timp de câteva săptămâni. El a spus că a răspuns la mesajele lui Sheri Emerson pentru că a crezut că sunt o farsă.

Soții Emerson s-au înfuriat pe compania de telefonie, deoarece au plătit pentru a păstra numărul.

Operatorul de telefonie mobilă o2 a confirmat pentru „The Shields Gazette” că a vândut numărul, dar că încearcă să îl recupereze.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: