Redactia.ro
Home » TV » Nepotul lui Romică Țociu, cinci săptămâni în spital după ce a înghițit două bile magnetice. Cum se simte acum micuțul

Nepotul lui Romică Țociu, cinci săptămâni în spital după ce a înghițit două bile magnetice. Cum se simte acum micuțul

După după ce a înghițit două bile magnetice, nepotul lui Romică Țociu a fost nevoit să stea cinci săptămâni în spital. Actorul a anunțat cum se simte micuțul după operația complicată pe care a suferit-o.

Romică Țociu a vorbit despre starea nepoțelului său, micuțul Philip. Au fost cinci săptămâni în care micuțul a stat în spital, ca să se recupereze după operație.

Nepotul lui Romică Țociu, cinci săptămâni în spital după ce a înghițit două bile magnetice. Cum se simte acum micuțul

Micuțul Philip a trecut prin clipe de coșmar, după ce a înghițit două bile magnetice. S-a întâmplat acum cinci săptămâni, iar de atunci copilul a fost supus unei operații destul de complicate.

Însă veștile sunt bune. Nepoțelul lui Romică Țociu este acum în afara oricărui pericol. Totodată, s-a aflat că va fi externat ăn curând.

„Vă dați seama ce bucurie pe capul nostru când am aflat că vineri va fi externat! A stat mititelul cinci săptămâni în spital, din cauza unui accident nenorocit.”, a declarat Romică Țociu, pentru Playtech.

Nepoțelul lui Romică Țociu, operație de trei ore și jumătate

Micuțul Philip, nepoțelul lui Romică Țociu, a ajuns în stare gravă din pricina bilelor pe care le-a înghițit, care s-au localizat în colon și intestine.

Copilul a fost supus unei operații extrem de complicate, care a durat trei ore și jumătate.

„Am avut o mare șansă cu medicii care l-au înconjurat pe nepoțelul nostru cu toată atenția. Plus că, după operație, a trebuit să-l țină sub supraveghere riguroasă, fiindcă exista, pare-se, și riscul unor altor amenințări.

Din fericire, micuțul a răspuns bine la tratament și astăzi corpul său mic e în regulă.

Mănâncă bine! Și e bine și tractul său intestinal, care l-a chinuit atât de tare, dar și pe noi toți, într-un fel.”, a mai explicat Romică Țociu, pentru sursa citată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: