Redactia.ro
Home » Monden » Nepotul Nadiei Comăneci face performanță în domeniul aviatic. Este pilot pentru American Aerlines

Nepotul Nadiei Comăneci face performanță în domeniul aviatic. Este pilot pentru American Aerlines

Nadia Comăneci a reușit prin performanțele sale să-și câștige un loc important în paginile istoriei sportive, fiind una dintre personalitățile cu care românii se mândresc pretutindeni. Realizările sale nu s-au oprit în momentul în care a încetat să mai participe la cele mai renumite competiții internaționale, ci au continuat până în prezent, ea devenind un exemplu pentru cei din jurul său. Printre cei care au fost inspirați de „Zeița de la Montreal” se numără și nepotul său, care și-a propus să fie cel mai bun în domeniul în care activează. 

După plecarea Nadiei Comăneci în SUA din anul 1989, se pare că și familia i-a urmat cu multă încredere pentru o viață mai bună. Alexandru Comăneci, nepotul gimnastei, s-a mutat acolo în urmă cu mai bine de 15 ani, iar fiecare efort al său a fost pentru a-și îndeplini marele său vis: să fie un reprezentant de seamă al domeniului aviației.

Nepotul Nadiei Comăneci face performanță în domeniul aviatic.

Cea care l-a susținut la fiecare pas a fost chiar Nadia, care l-a luat să locuiască alături de ea. Pe când era doar un adolescent, Alexandru s-a mutat în Oklahoma și a urmat cursurile unei facultăți de prestigiu. Având lângă el o persoană atât de motivată, un adevărat mentor pentru toți tinerii de pretutindeni, nepotul gimnastei a evoluat cum nu se poate mai frumos.

Chiar dacă nu a urmat o carieră în domeniul sportiv, precum mătușa sa, acest lucru nu a însemnat că nu a putut face performanță. După finalizarea studiilor universitare, Alexandru Comăneci a făcut toate eforturile necesare pentru a fi cel mai bun. Ocupă postul de pilot pentru una dintre cele mai mari companii aeriene, American Airlines, iar visul său este să devină comandant de aeronavă.

Este pilot pentru American Aerlines, iar drum său nu se oprește aici

Cu toate că are o meserie extraordinar de frumoasă, tânărul a muncit mult pentru a ajunge în acest punct. Sunt necesare multe ore de antrenament și de zbor pentru a primi o asemenea responsabilitate, iar drumul său abia a început.

Despre visul lui Alexandru Comăneci și realizările sale a vorbit chiar tatăl său, care este foarte mândru. Speră ca într-o zi băiatul său să ajungă exact unde și-a propus, poate chiar la comanda unei aeronave unde se află Nadia Comăneci. Din câte se pare, gimnasta călătorește foarte mult în Statele Unite ale Americii, așa că o astfel de întâlnire cu nepotul său nu ar fi exclusă în anii ce vor urma.

„Visul lui cel mare este acela de a deveni comandant de aeronavă pe American Airlines. Dacă va ajunge în această poziţie, la cât zboară Nadia de mult în America, ar putea avea toate şansele să-l aibă pe Alex comandant de aeronavă”, a precizat Adrian Comăneci.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: