Redactia.ro
Home » Monden » Neti Sandu are un obicei neobișnuit în fiecare noapte. Motivul pentru care se trezește mereu la 2 dimineața

Neti Sandu are un obicei neobișnuit în fiecare noapte. Motivul pentru care se trezește mereu la 2 dimineața

Neti Sandu este o personalitate foarte îndrăgită de români, cu toate că de-a lungul anilor a fost foarte discretă atunci când a venit vorba de viața sa personală. Prezentatoarea rubricii de horoscop de la Pro TV se bucură de multă dragoste din partea spectatorilor săi, cărora le oferă sfaturi astrologice în fiecare dimineață de foarte mulți ani. Curiozitățile despre viața ei nu sunt deloc puține, iar ea a decis să vorbească recent despre cariera și obiceiurile sale.

Neti Sandu a dezvăluit cum și-a început cariera

Spre deosebire de multe dintre persoanele publice din România, Neti Sandu nu s-a gândit niciodată că va ajunge să fie o personalitate atât de cunoscută în țara noastră. Și-a început cariera în domeniul astrologiei în urmă cu mai bine de 28 de ani, totul născându-se dintr-o simplă pasiune.

A primit cu reticență posibilitatea de a prezenta rubrica de horoscop de la Pro TV, mai ales că în acel moment avea o vârstă destul de înaintată față de ceilalți colegi ai săi. Era foarte bine pregătită în domeniul său și realiza horoscopul zilnic de mai bine de 3 ani, dar firea sa modestă și timidă a determinat-o să aibă mari emoții în acest pas al carierei sale.

După primele apariții pe micile ecrane, ceea ce a determinat-o să continue a fost dragostea oamenilor din jurul său. Spectatorii au îndrăgit-o din primele momente, așa că Pro TV și-a dorit neapărat să o păstreze la știrile matinale din fiecare zi.

„Din 1993 fac horoscoape, dar m-am apucat din 1990 să învăț. Până atunci, am lucrat la bibliotecă. Se terminase facultatea, mă plictisisem și voiam să învăț. Așa că m-am apucat de astrologie și s-a terminat cu bine. Cel mai grozav lucru e faptul că nu am avut senzația că vin la serviciu pentru că nu făceam nimic, știam asta. Era un hobby pe care îl practicam în fiecare zi, aceasta era natura serviciului.”, a declarat Neti Sandu pentru publicația Libertatea.

Nu a crezut niciodată că va ajunge persoană publică

Activitatea sa profesională i-a creat lui Neti Sandu numeroase greutăți, pe care a reușit mereu să le depășească cu zâmbetul pe buze. A resimțit mereu presiunea celebrității, cu toate că nu și-a expus niciodată viața privată și nici nu s-a considerat o persoană publică în adevăratul sens al cuvântului. A recunoscut recent că a făcut terapie o perioadă de timp, totul pentru a se asigura că viața sa continuă într-o direcție pozitivă.

„Au trecut mulți ani până m-am familiarizat cu sentimentul că sunt cunoscută. […] Nu m-am hotărât ușor, aveam 38 de ani și nu am crezut că mă vor păstra pentru că restul aveau vreo 18 ani, ei spuneau să vin să semneze contractul pentru emisiune. Am ajuns la terapie, era normal. M-am dus pentru că se acumulaseră multe lucruri și aveam nevoie de un tonus”, a mai relatat aceasta.

Neti Sandu are un obicei neobișnuit în fiecare noapte

Cum și-a deschis sufletul în fața publicului său, Neti Sandu a dezvăluit și un obicei de-al său pe care mulți l-ar considera neobișnuit. Mai exact, prezentatoarea de la Pro TV se trezește în fiecare dimineață la ora 2, totul pentru a se asigura că este pregătită să apară pe micile ecrane.

Fiecare apariție a sa este mereu o plăcere pentru spectatori, mai ales că Neti are o imagine care a consacrat-o. De mai bine de 20 de ani își aranjează părul la fel, aspect pe care nu are de gând să-l schimbe prea curând, chiar dacă uneori a atras criticile celor din jur.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: