Redactia.ro
Home » Monden » Neti Sandu, detalii despre debutul la PRO TV: „Mă gândeam că nu au cum să mă păstreze”

Neti Sandu, detalii despre debutul la PRO TV: „Mă gândeam că nu au cum să mă păstreze”

Deși au trecut 26 de ani, Neti Sandu a dezvăluit totul despre debutul său la PRO TV. Inițial, ea fusese bibliotecară la un institut de proiectări și arhitectură. Timp de 18 ani a avut această meserie. Ulterior, la 38 de ani a făcut o schimbare drastică în carieră și a debutat în televiziune. Cu toate că era îngrozită de tot ce se întâmplă, mai ales să renunțe la munca sa, prezentatoarea rubricii Horoscop de la PRO TV a luat decizia care i-a schimbat viața.

Neti Sandu, detalii despre debutul la PRO TV: „Mă gândeam că nu au cum să mă păstreze”

Într-un interviu pentru viva.ro, Neti Sandu a vorbit despre cum era viața ei înainte de a deveni celebră. „Viața mea era destul de monotonă, să zic așa, pentru că trebuia să respect programul de la 8.00 la 16.30, dar în timpul acesta am făcut și facultatea, am citit foarte mult – era ca și cum urcam un munte și

îmbogățeam pe măsură ce ajungeam în vârf. Așa mi s-a părut perioada aceea, deși era o perioadă monotonă, profesional vorbind, în timpul acesta acumulările de cunoștințe și studiile pe care le-am făcut m-au îmbogățit. Creșterea de aici am simțit-o, din studiu.”, a spus Neti Sandu.

Neti Sandu, detalii despre debutul la PRO TV: „Mă gândeam că nu au cum să mă păstreze”

Ulterior, cunoscuta prezentatoare a dat detalii despre debutul său la PRO TV. Cum a început totul, ce stări și gânduri au trecut-o în acele momente, dar și cât de greu i-a fost, inițial să accepte această oportunitate care i-a schimbat viața. „Eu eram cu George Mihăiță, la PRO FM, și cei care m-au chemat mă știau de acolo.

Mi s-a spus că s-a format o echipă TV care va intra la un matinal și că mă cheamă domnul Florin Călinescu. Am venit și mi-au zis: „Gata, trebuie să zici horoscopul și atât!. Eu nu am dat probe. Am venit după un an de zile în care ei repetau la perete, iar pe mine m-au chemat cu două săptămâni

înainte de a începe emisiunea și au zis: „Gata, asta a fost!. Așa a fost castingul meu: prezentat și rămas. Sinceră să fiu, nu am avut curaj de la început. Cei de aici îmi ziceau: „Hai, vino și semnează contractul!, dar mie îmi era frică, pentru că eram în vârstă comparativ cu echipa formată din

tineri de 18 ani (eu aveam 38). Mă gândeam că nu au cum să mă păstreze. Îmi era groază să renunț la munca mea, care avea o continuitate, mi s-a părut că e o aventură în necunoscut și am amânat 6 luni până să am curajul să semnez contractul.”, a mai adăugat prezentatoarea rubricii Horoscop de la PRO TV.

Se pare că vârsta pe care o avea atunci era un impediment pentru Neti Sandu și nu credea că va avea o meserie de viitor în televiziune. „Nu. Mă gândeam doar la vârsta mea, că nu eram antrenată pentru televiziune și că nu puteam concura cu cei care erau foarte tineri.”, a mai spus Neti Sandu, pentru viva.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: