Redactia.ro
Home » Monden » Neymar și-a înșelat din nou iubita însărcinată în nouă luni! Cum a fost prins de această dată starul brazilian: „E singur” / FOTO

Neymar și-a înșelat din nou iubita însărcinată în nouă luni! Cum a fost prins de această dată starul brazilian: „E singur” / FOTO

GALERIE FOTO (5)

Neymar și-a înșelat din nou iubita însărcinată în nouă luni! Iată cum a fost prins de această dată starul brazilian!

Neymar și-a înșelat din nou iubita însărcinată în nouă luni

Starul brazilian Neymar, în prezent jucător pentru Al Hilal, a fost din nou surprins în mijlocul unui scandal de infidelitate, la doar trei luni distanță de la momentul în care a recunoscut public că și-a înșelat iubita. De data aceasta, paparazzii internaționali l-au prins pe Neymar într-o situație cu adevărat incredibilă, în care părea să-și fi trădat din nou iubita, chiar în momentul în care aceasta se afla în luna a noua de sarcină.

Neymar și Bruna Biancardi, partenera sa, păreau mai fericiți ca niciodată, în special pentru că cei doi urmau să devină părinți într-un viitor apropiat. Cu toate acestea, relația lor tumultuoasă a fost marcata de numeroase scandaluri și infidelități comise de Neymar, care au pus în pericol stabilitatea cuplului.

Cum a fost prins de această dată starul brazilian

Cu toate că Bruna Biancardi se afla în stadiul avansat al sarcinii, Neymar a decis să profite de o pauză în competiție și să călătorească din Brazilia direct în Barcelona pentru a-și vizita fiul, Davi Lucca, care locuiește alături de fosta iubită a lui Neymar în această oraș. După întâlnirea cu fiul său, fotbalistul brazilian a hotărât să se distreze într-un club de noapte din Spania.

Cu toate acestea, comportamentul său necugetat a fost surprins de camerele de filmat ale paparazzilor, care l-au surprins într-un colț al clubului alături de două femei. Imaginile compromițătoare au fost rapid publicate pe rețelele de socializare și au devenit virale, atrăgând atenția presei internaționale și a fanilor săi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leo Dias (@leodias)

Mai mult decât atât, situația a luat o turnură interesantă atunci când tatăl lui Neymar, Neymar senior, a decis să se implice în scandal. El l-a contactat pe jurnalistul care a dezvăluit imaginile compromițătoare și a încercat să-l scoată pe fiul său din încurcătură.

„Fiul meu este singur, sau nu?”, a transmis Neymar senior.

Are o relație, dar nimeni nu are treabă cu asta”, a spus tatăl lui Neymar.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: