Redactia.ro
Home » Știri » Niciodată să nu-ți ascunzi banii și bunurile de valoare în aceste locuri din casă. Ce e bine să faci, în schimb

Niciodată să nu-ți ascunzi banii și bunurile de valoare în aceste locuri din casă. Ce e bine să faci, în schimb

Niciodată să nu-ți ascunzi banii și bunurile de valoare în aceste locuri din casă. Ce e bine să faci, în schimb

Iată locurile unde să nu îți ascunzi niciodată banii sau bunurile de valoare. Sunt primele unde caută spărgătorii de locuințe, de obicei. Iată amănunte!

Niciodată să nu-ți ascunzi banii și bunurile de valoare în aceste locuri din casă. Ce e bine să faci, în schimb

Un fost hoț, care acum a ajuns agent de securitate,  a oferit informații prețioase internauților în ceea ce privește banii și lucrurile de valoare. Mai exact, bărbatul a povestit pe Internet despre cum ar putea să aibă cineva mai multă grijă de bunurile lui din casă.

Bărbatul a făcut șase luni de închisoare, la vârsta de 18 ani, fiind condamnat pentru efracție și furt din locuință. S-a lecuit, însă, iar acum este agent de securite. Omul a vrut să împărtășească cu proprietarii de locuințe câteva sfaturi prețioase care îi pot feri de pagube, potrivit Mirror.co.uk. El a povestit pe platforma Reddit unde să nu ne lăsăm niciodată în casă banii și bunurile de valoare.

„Casa mea a fost spartă cu ceva timp în urmă. Au găsit niște bani pe care mama mea i-a ascuns într-un loc în care a crezut că nimeni nu se va gândi să se uite”, a fost una dintre întrebări.

Borcanele din bucătărie și sertarele comodei sunt locuri unde nu trebuie să îți ții niciodată banii și lucrurile de valoare.

„Da, locuri precum borcanele din bucătărie sau sertarele comodei, chiar și în spatele sertarului”, a mai spus bărbatul.

Bărbatul a dat și alte sfaturi care pot fi de folos. El spune că cel mai bun lucru pe care îl poate face cineva pentru a-și proteja proprietatea este să-și ia un câine.

„Nu m-aș apropia de o casă care are câine. Dacă o proprietate are un câine de orice mărime sau există mulți oameni prin preajmă, cum sunt vecinii sau copiii, aceste lucruri pot destabiliza hoțul”, a adăugat el.

De obicei, când vine vorba de o casă, nu un apartament, un hoț ar pătrunde în principal prin fereastră sau ușa din spate, dar ar căuta chei ascunse și prin grădină, în jurul casei sau garajului”, a mai spus bărbatul, potrivit sursei menționate anterior.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: