Redactia.ro
Home » Monden » Nick Jonas și Priyanka Chopra, părinți pentru prima dată! Celebrul cuplu a apelat la o mamă surogat

Nick Jonas și Priyanka Chopra, părinți pentru prima dată! Celebrul cuplu a apelat la o mamă surogat

Priyanka Chopra și Nick Jonas au anunțat că au devenit părinți prin intermediul unei postări pe Instagram. Cu toate acestea, actrița în vârstă de 39 de ani nu a fost însărcinată. Cei doi au luat decizia de a apela la o mamă surogat pentru a-și mări familia.

Unul dintre cele mai iubite cupluri de la Hollywood și-a mărit familia! Priyanka Chopra și Nick Jonas au devenit părinții pentru prima dată!

Nick Jonas și Priyanka Chopra, părinți după ce au apelat la o mamă surogat

Spre surprinderea tuturor, au dat marea veste în mediul online! Până la acest moment, cei doi părinți celebri nu au făcut nicio referire despre mama-surogat, femeia care le-a purtat în pântece copilul timp de nouă luni. Totodată, nu se cunosc detalii nici despre decizia cuplului privind această modalitate de a-și mări familia.

„Suntem încântaţi să vă anunţăm că am adus pe lume un copil cu ajutorul unei mame-surogat. Vă rugăm să ne respectaţi intimitatea în timpul acestei perioade speciale pentru noi, deoarece ne vom concentra mai mult asupra familiei noastre. Vă mulţumim foarte mult”, este mesajul transmis de celebrul cuplu Priyanka Chopra și Nick Jonas.

Într-un interviu recent, Priyanka Chopra a mărturisit că îşi doreşte un copil.

„Cu siguranţă, ne dorim copii în viitorul apropiat. Aşteptăm să vedem când se va întâmpla acest lucru”, a mărturisit actrița pentru Vanity Fair.

Cum s-au cunoscut Nick Jonas şi Priyanka Chopra

Nick Jonas, în vârstă de 26 de ani, și Priyanka Chopra, în vârstă de 36 de ani, au început să iasă împreună în mai 2017. În luna decembrie 2018, s-au căsătorit în India.
Chopra a câștigat concursul Miss World în 2000 și a jucat în peste 50 de filme în India, fiind una dintre cel mai bine plătite actrițe de la Bollywood.
Revista Time a inclus-o în top 100 persoane influente din lume în 2016, iar Forbes a adăugat-o în top 100 femei puternice în 2020.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: