Redactia.ro
Home » Monden » Nicole Cherry a trăit momente teribile la un concert! Prin ce dramă a trecut artista: ”A fost extrem de greu”

Nicole Cherry a trăit momente teribile la un concert! Prin ce dramă a trecut artista: ”A fost extrem de greu”

Nicole Cherry a trăit momente teribile la un concert! Prin ce dramă a trecut artista: ”A fost extrem de greu”

Nicole Cherry a trăit momente teribile la un concert! Artista a trecut prin clipe cumplite care i-au afectat prestația în timpul evenimentului. 

Nicole Cherry a trăit momente teribile la un concert

Nicole Cherry este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Și-a demonstrat talentul în urmă cu mulți ani, când era abia la începutul adolescenței. Acum, șatena este o femeie frumoasă și seducătoare și are o mulțime de fani alături de ea.

Deși este asumată și nu se ascunde cu nimic de internauți, nu mulți știu drama prin care a trecut aceasta. Nicole Cherry a trăit momente teribile la un concert, și chiar dacă i-a afectat emoțional prestația, aceasta a dus evenimentul până la capăt, de dragul fanilor ei.

Artista pare că duce o viață lipsită de griji. Are o familie iubitoare, o relație stabilă și câștigă foarte bine din muzică, însă la fel ca toată lumea, și Nicole Cherry are parte de lucruri mai puțin plăcute în viață. Cântăreața a mărturisit pe rețelele de socializare un moment teribil de la unul dintre concertele sale, pe care nu îl va uita niciodată, scrie spynews.ro.

Nicole Cherry a trăit momente teribile la un concert! Artista a fost provocată de unul din urmăritorii ei să publice o imagine în care aceasta era tristă și nimeni nu știa. Fotografia postată de cântăreață este din timpul unui concert din 16 august 2019, când aceasta abia a reușit să cânte. Șatena a venit și cu explicația care i-a emoționat profund pe fani.

”Bunica mea murise fix cu 3 zile inainte ca eu sa am concert si a fost extrem de greu sa cant. Dar i-am dedicat ei concertul”, a scris Nicole Cherry pe Instagram.

Nicole Cherry are un talent nebănuit

Despre Nicole Cherry ştie toată lumea că este foarte bună în ceea ce face, însă puţini ştiu ce talent nebănuit are. Toţi au fost uimiţi când au auzit ce face artista atunci când nu este pe scenă.

Invitată la “Vorbeşte lumea”, cântăreaţa a vorbit despre talentul ei secret. Adela Popescu şi Cove s-au arătat uimiţi când au aflat ce îi place să facă în timpul liber. Inspirată de mama sa care este o gospodină extraordinară, Nicole se pricepe de minune la gătit.

”Îmi place să gătesc, ultima oară am făcut ciorba de pui. Vreau să fac nişte prăjiturele drăguţe pentru Crăciun. Anul trecut am făcut şi cozonaci şi mi-au ieşit foarte buni. Chiar mă pricep, de la mama am moştenit talentul. Am învăţat multe de la ea”, a povestit acesta, în cadrul emisiunii de la Pro TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: