Redactia.ro
Home » Monden » Nicole Cherry, decizie radicală înainte de a naște. Ce a transmis artista. „Mi-am ascultat medicul”

Nicole Cherry, decizie radicală înainte de a naște. Ce a transmis artista. „Mi-am ascultat medicul”

Nicole Cherry va deveni curând mămică. Frumoasa artistă nu se sfiețte să își povestească detalii din viață pe pagina sa de instagram. În această dimineață a răbufnit și a transmis fanilor un mesaj tranșant. Ce decizie a luat Nicole Cherry înainte de naștere și care a fost motivul.

Nicole Cherry, decizie înainte de a naște

Frumoasa Nicole Cherry mai are puțin și își va strânge puiul în brațe. Artista va aduce pe lume o fetiță pe care o va chema Anastasia. Din cauza faptului că nu se ferește să povestească pe instagram ce a făcut zilnic, aceasta a primit câteva mesaje care au deranjat-o. Multă lume i-a atras atenția că prezenta pisicii ei Lia nu este benefică sarcinii.

Nicole Cherry își iubește nespus pisica și le-a transmis un mesaj acid celor care au pus-o la zis. Vedeta le-a explicat că a vorbit cu medicul despre prezența animăluțului în casă și că aceasta i-a spus că pisica nu îi afectează în niciun fel sarcina. Ea le-a explicat că ține enorm de mult la Lia și nu ar putea sta fără ea. Din cauza acestor reacții artista a decis că se va feri să publice poze și să dea detalii cu și despre fetița ei după ce va veni pe lume.

Nu mai îmi dați mesaje în legătură cu Lia. Nu-mi dau pisica. Mi-am ascultat medicul. Medicul mi-a spus că nu e nicio problemă.E enervant și nu am ce să vă spun drăguț pentru că mă enervează. O iubesc foarte tare. Bineînțeles că vom avea grijă și va fi tunsă când va ajunge Anastasia acasă.

Nu o să stea bot în bot cu ea. Când ai un animal, te atașezi foarte tare. E ca un copil. Pisica va trebui să o accepte pe Anastasia și sunt sigură că se vor înțelege foarte bine. Instinctul tău de mamă e cel mai bun. Nimeni nu s-a născut învățat. Cel mai bine este să înveți împreună cu copilul tău.„, a declarat Nicole Cherry.

Etichete: