Redactia.ro
Home » Monden » Nicole Cherry, în lacrimi, în direct după ce a pierdut cea mai dragă fiinţă: „Mă rog în fiecare seară la ea”

Nicole Cherry, în lacrimi, în direct după ce a pierdut cea mai dragă fiinţă: „Mă rog în fiecare seară la ea”

Nicole Cherry și iubitul ei, Florin, au devenit părinți în urmă cu doar câteva luni. În scurt timp, cei doi îndrăgostiți își vor boteza fetița, Anastasia. Invitată la Teo Show, artista a vorbit şi de momente mai puţin plăcute din viaţa ei.

Nicole Cherry emană bucurie și voie bună, dar se emoţionează mereu atunci când vorbeşte de bunica ei. Vedeta a izbucnit în lacrimi când a vorbit despre bunica ei decedată.

Nicole Cherry se roagă la bunica ei

Cântăreața a povestit că cel mai dificil moment din viața ei a fost atunci când a pierdut cea mai importantă persoană din viața sa. La ea se roagă de fiecare dată când simte nevoia de energie și ajutor în viața de zi cu zi. Artista a declarat într-un interviu pentru Kanal D că regretă faptul că nu i-a spus spus mai des bunicii sale că o iubea. Tânăra mămică spune că nu îi place să își exprime sentimentele prin cuvinte, ci prin fapte. Și-ar fi dorit ca bunica ei să o fi cunoscut pe strănepoata Anastasia, pe care cu siguranță ar fi adorat-o.

„Mă rog în fiecare seară la ea să mă ajute. Eu sunt rezervată când vine vorba de sentimente. Nu prea spun te iubesc. Dacă spun, o spun fugitiv”, a mărturisit Nicole Cherry cu ochii înlăcrimați.

În cadrul aceluiași interviu difuzat de la Teo Show, Nicole Cherry a mai spus că este o fire destul de vulcanică. Cu toate astea, se stinge la fel de repede pe cum se aprinde. Temperamentul său vulcanic este unul din elementele pe care ar vrea să le schimbe la ea. Se simte vinovată și îi pare rău de fiecare dată când intră într-o discuție mai aprinsă cu părinții ei.

Acum vede pe propria piele cât de mult poate să doară un ton ridicat, mai ales de când a devenit mamă. Nu i-ar plăcea ca fiica ei să țipe la ea așa cum mai face uneori artista cu părinții ei.

„Mai țip la ai mei. Pe moment, nu am foarte multă răbdare. Acum fiind în postura de mamă, îmi dau seama că nu îmi place asta”, a adăugat cântăreața.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: