Redactia.ro
Home » Monden » Nicole Cherry le-a prezentat fanilor apartamentul său. Cum arată locuința sa și a iubitului său

Nicole Cherry le-a prezentat fanilor apartamentul său. Cum arată locuința sa și a iubitului său

GALERIE FOTO (4)

Nicole Cherry trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, mai ales acum când mai este atât de puțin până când își va ține pentru prima oară fetița la piept. Cele 8 luni de sarcină au trecut parcă în neștire, iar Anastasia va veni pe lume la începutul lunii decembrie. Artista este pregătită să devină mamă, iar apartamentul în care locuiește este pregătit pentru fiica sa. 

La vârsta de 22 de ani, Nicole Cherry este o tânără deosebit de talentată și foarte hotărâtă în ceea ce privește viitorul său. Pe lângă cariera de succes în domeniul muzical, artista se bucură de multă iubire și împlinire pe plan personal. Ea și iubitul său, Florin, au o relație fericită, iar curând vor deveni părinți pentru prima oară.

Chiar dacă nimeni nu se aștepta ca artista să facă acest pas important în viață atât de devreme, Nicole a dat dovadă că este foarte pregătită să îndeplinească rolul de mamă. Și-a înștiințat cu multă bucurie în suflet fanii că este însărcinată, iar în ultimele luni a fost foarte deschisă în ceea ce privește trăirile sale și pregătirile pentru micuța Anastasia Maria.

Nicole Cherry le-a prezentat fanilor apartamentul său

Cum sunt mai puțin de 3 săptămâni până va naște, Nicole și Florin au pregătit deja apartamentul în care locuiesc pentru venirea fiicei lor. Totul a fost pus la punct din timp, iar cântăreața a avut libertatea să amenajeze totul după bunul plac. Recent, a avut niște invitați de seamă cărora le-a arătat cu bucurie căminul său din București.

Este vorba de echipa de filmare a emisiunii „La Măruță”, alături de care a realizat un tur al casei sale. Din imagini se poate vedea clar că Nicole Cherry a avut libertate deplină în decorarea apartamentului, iar dulapul său este unul într-adevăr impresionant.

Artista are parte de mult ajutor din partea iubitului și a mamei sale

În ultima perioadă, artista a preferat să petreacă cât mai mult timp în casă. Încearcă să se protejeze cât mai mult cu putință, iar iubitul său i-a fost alături la fiecare pas. Din câte se pare, Nicole are parte de mult ajutor din partea familiei sale, deoarece mama sa este nelipsită din preajma sa. Primește ajutor la treburile casnice, dar și la ultimele pregătiri pentru bebelușul său.

Micuța Anastasia are deja hăinuțele pregătite, totul este pus în ordine, ultimul detaliu care lipsește fiind pătuțul. Acesta urmează să fie livrat în zilele ce vor urma, iar Nicole și Florin au decis că fiica lor va dormi pentru o perioadă în aceeași cameră cu ei.

„Sunt bine. Stau acasă, pentru că nu este recomandat foarte mult efort în perioada asta. Dacă ar fi după mine m-aș duce și m-aș plimba, aș mai face lucruri. Tocmai am pregătit dulapul cu hăinuțe. Urmează să-i vină pătuțul. Mă ajută mama la curățenie, pentru că nu mai pot eu acum. Mi-a zis mama că am călcat prea mult și că să o mai las și pe ea”, a declarat tânăra artistă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: