Redactia.ro
Home » Monden » Nicoleta Luciu, din nou pe micile ecrane! A lipsit multă vreme din lumina reflectoarelor, însă acum s-a întors. La ce emisiune o putem vedea

Nicoleta Luciu, din nou pe micile ecrane! A lipsit multă vreme din lumina reflectoarelor, însă acum s-a întors. La ce emisiune o putem vedea

GALERIE FOTO (3)

Nicoleta Luciu, din nou pe micile ecrane! Cunoscuta vedetă a lipsit multă vreme din lumina reflectoarelor, însă acum s-a întors. La ce emisiune o putem vedea pe actriță.

Nicoleta Luciu, din nou pe micile ecrane

Nicoleta Luciu s-a retras de câțiva ani buni din lumina reflectoarelor, pentru că și-a dorit să se axeze pe viața de mămică, ea având patru copii. Fosta actriță n-a ezitat să recunoască că îi lipsește să lucreze în televiziune, însă mereu a susținut că mai importantă este familia. Totuși, n-a ezitat să-și facă apariția în unele emisiuni TV. La fel a făcut și acum, cândva fi prezentă în emisiunea IUmor de la Antena 1, în calitate de jurat-surpriză! Nimeni nu se aștepta să o mai vadă pe Nicoleta Luciu pe micile ecrane, pentru că a trecut foarte mult timp de când aceasta a renunțat la cariera ei în televiziune.

Nicoleta Luciu, curprinsă de emoții

La prima ei apariție la IUmor, Nicoleta Luciu a fost emoționată. „Ce emoții am!, a spus vedeta, iar Delia a încurajat-o. Ulterior, jurata a mărturisit: „Pe Nicoleta Luciu n-a mai văzut-o nimeni de o grămadă de ani și m-am bucurat să văd că este la fel de frumoasă. Arată superb!.

Nicoleta Luciu a vorbit și despre absența de pe micile ecrane și de la evenimentele mondene: „Copiii au fost prioritari“. Costel a concluzionat: „4 copii – nu prea mai ai timp să faci chestii. Și… înseamnă că și-a dorit mai mult să fie mamă de cât să fie în centrul atenției, în lumina reflectoarelor.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: