Redactia.ro
Home » Monden » Nicoleta Luciu, luată la țintă de Carmen Tănase! Ce spus actrița despre fosta sa colegă de platou: ”A făcut o greșeală”

Nicoleta Luciu, luată la țintă de Carmen Tănase! Ce spus actrița despre fosta sa colegă de platou: ”A făcut o greșeală”

Nicoleta Luciu, una dintre figurile marcante ale televiziunii românești de la începutul anilor 2000, a fost la un moment dat pe cale să devină una dintre cele mai strălucitoare actrițe ale generației sale. Cu toate acestea, decizia sa de a se retrage din actorie pentru a se dedica vieții de familie a lăsat un gol în industria cinematografică, potrivit mărturiilor celebrei actrițe Carmen Tănase.

În cadrul unui podcast recent, Tănase a reflectat asupra parcursului profesional al Nicoletei Luciu, evidențiind potențialul său neexploatat și deciziile care au deviat-o de la o carieră promițătoare în actorie.

Nicoleta Luciu, luată la țintă de Carmen Tănase

Nicoleta Luciu a captivat publicul și critica prin rolurile sale din producțiile românești precum „Inimă de țigan” și „Regina”. Deși nu avea o formație profesională în domeniu, Luciu și-a demonstrat talentul și dedicația pe platourile de filmare, impresionându-i chiar și pe cei mai experimentați actori, inclusiv pe Carmen Tănase.

Nicoleta Luciu a fost recunoscută pentru capacitatea sa de a învăța rapid și de a interpreta personaje complexe, ceea ce a făcut-o rapid una dintre favoritele publicului român.

La apogeul carierei sale, Nicoleta Luciu a ales să se retragă din lumina reflectoarelor și să se mute la Miercurea Ciuc împreună cu soțul său, Zsolt Csergo, și cei patru copii ai lor. Această decizie a fost influențată de dorința de a oferi o viață liniștită și stabilă familiei sale.

Carmen Tănase, în discuțiile sale, a subliniat că această retragere a fost prematură și că Luciu ar fi putut să atingă vârfuri înalte în industria cinematografică dacă ar fi continuat să-și urmeze pasiunea pentru actorie.

„Nicoleta Luciu este un exemplu că, dacă ești serios și vrei neapărat să faci performanță, poți și fără școală. Nicoleta, în „Inimă de țigan” și în „Regina” a făcut. Erau momente când noi ne uitam cu gura căscată la ea, dar Nicoleta voia să învețe, mă suna pe mine dacă nu aveam filmare „Am scena asta, spune-mi, te rog, cum să fac, învață-mă, ce trebuie să simt?”.

Nicoleta a făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia asta, pentru că ea ar fi putut să facă și lucruri extraordinare. Da, se întâmplă să nu ai nevoie de școală. Școala e o etapă, dacă tu o înlocuiești cu dorința de a învăța făcând lucruri, atunci e tot o școală, pentru că Nicoleta la noi a făcut școală.

Sunt atâția actori în străinătate care nu au trecut printr-o școală de actorie și care fac filme. (…)”, a spus Carmen Tănase în podcast-ul lui Bursucu.

Ce meserie ar fi avut Nicoleta Luciu

Pe lângă actorie, Nicoleta Luciu a mărturisit în interviuri că, dacă ar putea să aleagă alt drum profesional, ar fi fost interesată de medicină. Acest interes a fost eclipsat de succesul său timpuriu în concursurile de frumusețe și ulterior în actorie.

„Regret că nu m-am făcut medic. Am terminat școala de asistentă, voiam să dau la medicină. Dar s-a întâmplat să câștig Miss România și trebuia să renunț la tot. Fizic, nu am mai putut face asta. Pediatru mi-aș fi dorit să fiu. Neonatologie aș fi făcut. Viața mi-a oferit toate aceste lucruri. Eu le-am încercat doar”, spunea Nicoleta Luciu.

Retragerea sa timpurie din cariera artistică a închis, de asemenea, această posibilă cale în domeniul medical, lăsând loc speculațiilor despre ce ar fi putut să realizeze dacă pasiunile sale alternative ar fi fost urmărite.

Decizia Nicoletei Luciu de a renunța la actorie a avut un impact semnificativ asupra telespectatorilor și producțiilor TV din România. A lăsat în urma ei un videoclip cu roluri memorabile, dar și o întrebare despre ce ar fi putut să ofere în continuare industriei. Admiratorii ei, deși respectă alegerea ei de a prioritiza familia, încă simt lipsa prezenței sale din noi proiecte televizate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: