Redactia.ro
Home » Monden » Nicoleta Luciu, pusă la zid de fanii de pe Instagram. Vedeta a stârnit o mulțime de controverse: „Zici că sunt lipitori”

Nicoleta Luciu, pusă la zid de fanii de pe Instagram. Vedeta a stârnit o mulțime de controverse: „Zici că sunt lipitori”

GALERIE FOTO (2) Nicoleta Luciu, ținta criticilor pe Instagram

Nicoleta Luciu a intrat sub atenta supraveghere a fanilor săi, după ce a postat o imagine pe contul său de Instagram. Vedeta a fost imediat ținta răutăților venite din partea celor care nu o simpatizează chiar atât de mult.

Actrița care a avut roluri memorabile în telenovelele românești a atras atenția după o perioadă în care a stat departe de luminile reflectoarelor. Bruneta a făcut o schimbare radicală ce nu a fost privită cu ochi prea buni de fanii săi.

Nicoleta Luciu, luată la rost de fani

Deși a fost catalogată multă vreme drept o femeie frumoasă și naturală, Nicoleta Luciu s-a lovit de criticile acide ale fanilor de pe rețelele de socializare, după ce a postat o fotografie cu noul său look. Vedeta a optat pentru niște sprâncene tatuate cu care se mândrește foarte tare.

Părerile au fost împărțite în momentul în care imaginea a devenit virală pe rețelele de socializare. Se pare că unii fani au considerat că look-ul ales nu este deloc unul frumos, așa că au taxat-o grav.

„Așa sprâncene supărate, nu…”, „Zici că sunt lipitori”, au fost câteva dintre reacțiile pe care unii urmăritori le-au avut.

Imaginea cu Nicoleta Luciu care a stârnit controverse pe Instagram
Imaginea cu Nicoleta Luciu care a stârnit controverse pe Instagram

Așa cum era de așteptat, au apărut și susținătorii înverșunați ai frumoasei brunete care au acaparat secțiunea de comentarii. Complimentele au curs cu nemiluita pentru Nicoleta Luciu.

„Frumoasă ca întotdeauna”, „Și frumoasă, și naturală”, „Tot frumoasă ai rămas!”, și-au exprimat opinia alții.

Nicoleta Luciu își dorește tinerețe veșnică

La cei 42 de ani ai săi, Nicoleta Luciu arată foarte bine, iar asta se poate vedea clar în imaginile pe care le postează periodic pe Instagram. Totuși, pentru a se menține în formă și pentru a avea un ten impecabil, vedeta este adepta injecțiilor cu aminoacizi care stimulează colagenul pielii.

„Îmi fac injecții cu aminoacizi, iar la Sf. Gheorghe fac Scarlett-ul, un aparat cu 25 de ace, care intră toate în piele și stimulează colagenul. După cinci ședințe, întinerești între cinci și zece ani. Trebuie să fac cinci ședințe, fiecare de o oră, o dată pe lună. Iar o singură ședință e 250 de euro. Vreau să o egalez pe chinezoaica de 67 de ani, care arată de 30”, a declarat în trecut vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: