Redactia.ro
Home » Monden » Nicoleta Luciu, urare emoționantă cu ocazia zilei de naștere a mamei sale. Cum arată cea care i-a dat viață

Nicoleta Luciu, urare emoționantă cu ocazia zilei de naștere a mamei sale. Cum arată cea care i-a dat viață

GALERIE FOTO (5)

Nicoleta Luciu de numără printre cele mai îndrăgite vedete din țara noastră, atât pentru cariera sa, cât și pentru frumusețea sa deosebită. Încă de când a debutat în televiziune, oamenii au apreciat-o nespus pentru firea sa sinceră și elegantă, dar și pentru modestia de care a dat dovadă. Vorbește rar despre viața sa personală, iar membrii familiei sale au stat departe de lumina reflectoarelor. Data de 9 ianuarie a făcut însă excepție, deoarece a postat o fotografie alături de mama sa.

Nicoleta Luciu a avut parte de o copilărie dificilă

Nicoleta Luciu a crescut într-o familie modestă din București, iar copilăria i-a fost marcată de situația dificilă dintre părinții săi. Tatăl său avea probleme cu consumul de alcool, ceea ce adesea provoca neînțelegeri între el și soția lui. Din nefericire, viciul său îl determina să fie foarte agresiv cu fiicele și partenera sa de viață, lucru despre care vedeta a decis să vorbească deschis în fața oamenilor.

Se pare că bărbatul era foarte violent cu mama Nicoletei, iar ea și sora sa făceau tot posibilul să o protejeze. Ascundeau obiectele ascuțite și încercau să-l evite pe cât posibil, dar acest lucru nu era posibil.

„Când ştiam că trebuie să ajungă tata acasă, ascundeam tot ce credeam că ar putea folosi ca să o lovească pe mama, cum ar fi cuţitele și toporul. Ne retrăgeam fiecare în camera lui, nici lecţiile nu mai puteam să le facem’, spunea Nicoleta Luciu în trecut.

Nicoleta Luciu a mărturisit că în copilărie nu a simțit deloc iubire pentru părintele său, deoarece acesta nu și-a manifestat niciodată afecțiunea. Era agresiv atât fizic, cât și verbal, iar singurul sentimente pe care i l-au purtat fiicele sale a fost frica.

„Îmi era foarte frică de el. N-am simţit niciodată dragostea de tată. N-a ştiut să ne ofere o îmbrăţişare sau să ne spună o vorbă bună, numai în înjurături ne ţinea. Dacă nu ar fi alcoolic, ar fi un om extraordinar’, mai spunea Nicoleta Luciu.

Nicoleta Luciu, urare emoționantă cu ocazia zilei de naștere a mamei sale. Cum arată cea care i-a dat viață

Acest coșmar s-a terminat în cele din urmă, atât pentru Nicoleta și Iuliana Luciu, cât și pentru mama lor, Lucica. Amintirile de atunci au fost uitate, iar vedeta face tot posibilul să-i asigure celei care i-a dat viață un trai cât mai liniștit.

Nicoleta Luciu, urare emoționantă cu ocazia zilei de naștere a mamei sale. Cum arată cea care i-a dat viață

În data de 9 ianuarie a fost ziua sa de naștere, așa că momentul a fost marcat de o postare în mediul online. Fosta vedetă a postat o fotografie cu mama sa,  însoțită și de o urare pe măsură.

La mulți ani, MAMA! Te iubim! Să ne trăiești!‘, a scris Nicoleta Luciu la descrierea imaginii cu mama ei.

Din imagine se poate vedea clar că cele două seamănă foarte mult, dovadă că frumusețea este ereditară în familia lor. Lucica Luciu este fericită și zâmbește,  iar admiratorii Nicoletei i-au transmis și ei câteva urări cu ocazia acestei zile deosebite.

„La mulți ani cu sănătate! Să vă bucurați mulți, mulți ani de prezența duamnei!’, „La mulți ani! Să fie sănătoasă și fericită alături de familia ei frumoasă!’, „La mulți ani, arată super!’ sau „La mulți ani, doamnă! Mă gândeam de unde vine frumusețea Nicoletei, dar acum am înțeles.. de la mama!!’, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să transmită urări și cuvinte frumoase.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: