Redactia.ro
Home » Monden » Nikita de România a făcut infarct! Care este starea ei

Nikita de România a făcut infarct! Care este starea ei

Nikita de România a făcut infarct! Care este starea ei

Nikita de România a făcut infarct! Nikita de România care până nu demult făcea furori în lumea showbiz-ului autohton datorită caracterului ei dur, trece prin clipe neplăcute.

Nikita de România a făcut infarct! Care este starea ei

Nikita, pe numele ei real, Mihaela Ispas a făcut infarct. Blondina a văzut moartea cu ochii, după ce a suferit un stop cardio-respirator. Din fericire, fata rea de cartier, a fost salvată. Poliția și un echipaj al ambulanței a ajuns la fața locului, iar medicii au reușit să o stabilizeze imediat pentru a-i fi salvata viața.

Nikita le-a transmis un mesaj fanilor săi, prin intermediul rețelelor de socializare unde a menționat că se simte bine. Vedeta le-a mulțumit medicilor pentru intervenția de succes și familiei care i-au fost aproape în momentele de cumpănă.

Dacă nu ajungeau Salvarea şi Poliţia acasă la mine, astăzi nu mai existam. Vă spun sincer. Mulţumesc Bunului Dumnezeu că e acolo unde ai nevoie. Mulţumesc iubitului meu, cât şi colegilor care au avut grijă de copii, în timp eu nu mai ştiam de mine trei ore”, a scris celebra fată de cartier pe contul personal de Facebook.

Cine este Nikita de România

Nikita a ajuns cunoscută în divertismentul românesc după ce a devenit ținta glumelor. Nikita nu avea teamă de absolut nimic și se lua la ceartă cu oricine o jignea, ba chiar amenința cu bătaie de cele mai multe ori. În emisiunea „Povestiri de noapte„, Nikita a venti îmbrăcată sumar și făcea baie în cadă în direct.

De asemenea, blondina era invitată la diferite emisiuni de pe acea vreme pentru a cânta una din hit-urile sale. De multe ori, Nikita a ridicat cotele de audiență, era pritenă cu transsexualul Naomi, în apărarea căruia a sărit după ce acesta a apărut tuns la televizor.

În urmă cu 10 ani, Mihaela s-a mutat în Spania unde și-a refăcut viața și are doi copii frumoși. Vedeta a plecat din România pentru că a vrut să o ia de la zero. Acum locuiește de multă vreme în orașul Malaga din sudul Spaniei, unde își trăiește viața departe de ochii presei.

Citeste si:Eugen Neagoe a făcut infarct: sfatul dur al lui Florin Prunea

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini